Суспільство

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства – новий начальник

У Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулося представлення нового начальника. Ним став Олександр Зінченко, який був переведений на цю посаду з Харківського обласного управління. Відрекомендував його колективу лісівників області заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призначено нового начальника Городнянського відділення поліції

Перш ніж представити нового начальника, Володимир Бондар подякував попереднику Олександра Зінченка – нинішньому директору Холминського лісового господарства Олександру Демченку.

Новопризначений начальник управління Олександр Зінченко запевнив всіх, що докладе максимум зусиль, аби славетні традиції лісівників Чернігівщини збереглися і примножилися. Управління і підприємства працюватимуть ритмічно та виконуватимуть усі покладені на них завдання.

Виступаючи перед директорами підприємств, заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар окреслив стан і перспективи галузі.

«Деякі популістські незрозумілі заклики завдадуть проблем і лісу, й галузі загалом. Це може стосуватися, зокрема, Карпатського регіону, або навіть України загалом, – прогнозує заступник голови Держлісагентства. – Наприклад, уже готується законопроект про заборону вирубки лісів. Це свідчить тільки про одне: повна координація зусиль і професійний підхід може довести, що наша робота потрібна державі та суспільству. Будь-які подібні рішення не сприятимуть ані добробуту українців, ані лісу та екологічній ситуації загалом. Наша позиція має бути чіткою і принциповою».

Під час зібрання лісівники обговорили також питання щодо концесії лісів, яку вдалося призупинити лише завдяки чіткій і принциповій позиції лісового товариства; складну податкову політику та проблеми в реалізації сировини. Все це впливає на ефективну діяльність лісогосподарських підприємств.

«Попри те, що будуть труднощі, а ми вже їх бачимо, тільки професійний підхід стане запорукою якісної роботи. Попереду на нас чекає складна і серйозна робота», – резюмував заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар.

За інформацією Чернігівського обласного управління

лісового та мисливського господарства

Ще статті по темі

Back to top button