Суспільство

Призначено нового начальника Городнянського відділення поліції

Заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Євген Гончаров представив особовому складу нового керівника Городнянського відділення поліції Олександра Нехаєвського.

В.о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській області Ігор Папченко оголосив наказ, яким начальником Городнянського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області призначено Нехаєвського Олександра Анатолійовича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призначено заступника начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області

Під час представлення керівника районного відділення поліції Євген Сергійович підкреслив, що новий начальник хоча й молодий, але має морально-ділові якості, необхідні для виконання цих обов’язків. У нього значний досвід роботи в кримінальній поліції.

«Олександра Анатолійовича знаю вже давно і виключно з позитивного боку. Я впевнений, що він зможе виконувати свої обов’язки», — сказав Євген Гончаров.

Олександр Нехаєвський закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство». Службу в органах внутрішніх справ розпочав у серпні 2010 року. Брав участь у Антитерористичній операції на Донбасі.

За час служби зарекомендував себе позитивно, визначається вимогливістю до себе та підлеглих, має організаторські здібності. Неодноразово нагороджувався керівництвом МВС, Національної поліції та Чернігівської ОДА за розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, скоєних на території області. Серед найбільш резонансних – розкриття жорстокого вбивства грибника у Сновському районі восени 2017 року.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

 

Ще статті по темі

Back to top button