Спорт (Відео)

Дивани та просторі роздягальні: у клубі «Рукопашний бій» з՛явиться зона комфорту для вихованців і батьків (Відео)

Спортивний клуб «Рукопашний бій» розширюється. Незабаром тут з’явиться зона комфорту. Серед планів керівництва – розмістити в цій зоні кілька приставок плейстейшн. Так підлітки довше залишатимуться під наглядом тренерів, а не вештатимуться по вулиці. Ще в зоні відпочинку будуть великі дивани та телевізори.

«Тут буде зона відпочинку для батьків, де вони зможуть чекати на дитини, поки вона займається на тренуванні, також тут заплановано великі якісні гарні роздягальні. Люди спокійно приведуть дитину, відведуть її. Поки тренер займається з нею, мама або тато п’ють чай, каву і чекають»,- Сергій Петрикей, керівник СК «Рукопашний бій».

Її розмістять у приміщенні на 120 квадратів, яке вже розпочали упорядковувати.

«Тут ще років 40 тому була система витяжок. Над нами – харчоблок. Це ми все прибрали, вивезли три машини металобрухту. Вивезли шість машин сміття. Зараз кинули проводку електричну. Уже прорахували підлогу, плитку, труби. Зараз починаємо з комунікацій»,- Сергій Петрикей, керівник СК «Рукопашний бій».

Невдовзі в приміщенні замінять старі труби на пластикові та зроблять підлогу.

«Комфорт – це №1 зараз, тому що треба відходити від тих стереотипів, коли спортсмену нічого не треба, йому головне – 4 стіни й груша обшарпана. Повинно бути все красиво, комфортно і ми до цього йдемо»,- Сергій Петрикей, керівник СК «Рукопашний бій».

Сам клуб працює з 1995 року. Він став гідною альтернативою для дозвілля дітей. За цей час у його стінах побувало понад 10 тисяч вихованців. Багато з них ставали чемпіонами світу. Тепер у клубі займаються приблизно 300 вихованців від 5 до 17 років. Тому, окрім зони відпочинку, «Рукопашний бій» планує розширити й спортивну залу.

«На 50% збільшиться тренувальна площа. Зараз у нас 80 м2. А буде приблизно 140. Дуже багато приділяємо уваги зоні силової підготовки, хочемо кросфіт-рамку хорошу з усім оснащенням придбати туди. Ну, це дуже дорого. Тому ми поки розглядаємо середні варіанти. Можливо, вдасться зібрати і на найкраще»,- Сергій Петрикей, керівник СК «Рукопашний бій».

Ремонт роблять за кошти благодійників. Зараз уже виконано роботи на 40 тисяч гривень. Керівник клубу Сергій Петрикей закликає бізнесменів, меценатів і політиків допомогти в реалізації проєкту з розбудови «Рукопашного бою». Дізнатися про нього можна на сайті клубу або безпосередньо зв՛язатися з його керівником.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button