Кримінал

Камера спостереження зняла, як із машини, в якій був знайдений труп, виходить невідомий (Відео)

У Чернігові 10 березня було виявлено тіло чоловіка в автомобілі «Рено Кенгу» жовтого кольору. Машина була припаркована навпроти магазину «Квартал» за адресою проспект Миру, 253.

Вікна новозбудованої багатоповерхівки якраз виходять на місце, де того вечора стояла машина. О 18.10 камера будинку зафіксувала, як у «Рено» вмикаються аварійні сигнали і вона здає назад, через короткий час із машини, з переднього пасажирського сидіння вийшов чоловік у темному одязі та попрямував у бік «Кварталу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зухвале вбивство в Ніжині: 23-річного ніжинця зарізали у власній квартирі

Через те, що «Кенгу» перекрив іншим жителям заїзд до магазину, один із водіїв вирішив поцікавитися, в чому справа. Виявивши, що водій-порушник мертвий, викликав поліцію.

Опергрупа була на місці орієнтовно о 18.30-18.40. Під час спілкування поліції з сусідами та колишньою дружиною померлого з’ясувалося, що чоловік – колишній атовець, родом не з Чернігова, ймовірно, з Київського району. Повернувся ветераном, контужений. Із цієї причини розлучився з дружиною. Останні два тижні скаржився на біль у голові. Працював десь поблизу Чорнобиля на заводі. Біля померлого знайшли всі його документи, зокрема й паспорт.

Приблизно о 21.00 на місце події прибули друзі та родичі померлого.

«10 березня о 18.14 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в автомобілі «Рено» виявлено тіло чоловіка, 1980 р.н. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. В ході огляду місця події зовнішніх тілесних ушкоджень на тілі чоловіка не виявлено. Тіло направили на судово-медичну експертизу. До ЄРДР внесено дані провадження з попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 115 КК України (вбивство)», – прокоментувала нашому виданню інформацію про цю подію Наталія Слабеняк, спікер міської поліції Чернігова.

Gorod.cn.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button