Суспільство

Мотопроїзд байкерів та концерт «ТАБУЛА РАСА»: Мена фестивалить

Сьогодні, 7 серпня, у Мені у рамках святкування Дня міста проходить фестиваль «LuMena». Святкова програма розпочалася об 11-й ранку і триватиме до самого вечора.

На фестивалі для поціновувачів прекрасного буде унікальна можливість насолодитися творчістю місцевих майстрів та придбати їхні оригінальні вироби на арт-просторі «Територія творчості».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові пройде фестиваль двійнят

Також для менян та гостей міста встановлені  фотозони і LED-інсталяції, на локації «Фестивальна кіноніч» транслюватимуть фільми просто неба, працюватиме фудкорт.

Для малечі проходитимуть майстер-класи, аквагрим, бульбашкове шоу, активні ігри з інтерактивним реквізитом, розмальовки «Моє місто на мольберті». Найактивніші учасники зможуть запустити повітряного змія. На лаунж-сцені виступатимуть дитячі колективи.

З 14:00 проходитиме спортивна програма від Чернігівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх».

На 17:00 заплановане урочисте відкриття фестивалю світла та розвитку «LuMena». Відбудеться вже традиційний мотопроїзд байкерів.

Кожен гість свята матиме змогу пригоститися святковим пирогом.

На головній сцені виступатимуть гурти «Куда вам?» (Чернігів), «ЭтаЖи» (Чернігів), «Скеля» (Чернігів), «VAN KUVER» (Київ), WINDMUSIC (Херсон).

О 22:00 гостей вітатиме хедлайнер вечора «ТАБУЛА РАСА».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button