Суспільство (відео)

«Наш край» привітав чернігівців із Днем міста (Відео)

Із нагоди 78-ї річниці визволення Чернігова від нацистських окупантів депутати різних рівнів політичної партії «Наш край» поклали квіти до братських могил у сквері імені Попудренка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки років Чернігову та коли варто святкувати День міста – коментар історика

«Сьогодні до покладання квітів з нагоди відзначення Дня міста долучилися фракції політичної партії «Наш край» Чернігівської обласної ради, Чернігівської міської ради, Чернігівської районної ради. З цієї дати, з цього дня розпочалась нова ера розвитку Чернігова. Почалася нова сторінка розвитку Чернігова та його відбудова. І в цей день ми працюємо, як працювали наші діди, над розбудовою нашого міста. Я вітаю всіх містян із цією визначною датою та бажаю розвитку, процвітання та злагоди»,- Ігор Романенко, депутат Чернігівської обласної ради.

«Я хочу привітати всіх містян із цим визначним святом – Днем визволення міста Чернігова в період Другої світової війни. Це дуже велике свято, яке повинні пам’ятати. Як представники старшого покоління, так і молодь»,- Олександр Луценко, голова фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button