Суспільство

У селі на Чернігівщині живе жінка, що має купу різних талантів (Фото)

Недарма кажуть, що талановиті люди – талановиті в усьому. Це стосується і 48-річної жительки села  Синявка Ганни Наливайко. Жінка має безліч талантів і захоплень, які приносять не лише купу позитивних емоцій, а й користь для себе й оточуючих.

Як повідомили ЧЕline у Менській публічній бібліотеці, пані Ганна є постійною читачкою Синявської філії КЗ «Менська публічна бібліотека». Тож читання хорошої літератури – одне із захоплень жінки.

Також у закладі розповіли, що Ганна Наливайко дуже любить готувати і радувати свою сім’ю та друзів різними смаколиками.

«За освітою Ганна Володимирівна — швачка, а працює кухарем у шкільній їдальні. У вільний від роботи час випікає торти і впевнена, що смачний торт можна приготувати тільки з любов’ю і з якісних натуральних продуктів. У цьому її підтримують найрідніші — чоловік Микола і 10-річна донька Маша, яка є відрадою для подружжя. Дівчинка дуже радіє, що у мами таке корисне, а головне — таке смачне хобі. Їй дуже подобається спостерігати за процесом приготування смаколиків і допомагати матусі», — зауважили в бібліотечному закладі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській міській бібліотеці ім. М. М. Коцюбинського плекають традиції і культуру предків (Фото)

Також відомо, що на початку сімейного життя у подружжя Наливайків було спільне хобі — вони займалися реставрацією м’яких меблів. Це захоплення допомогло сімейній парі Ганні та Миколі міцно стати на ноги. Тривала справа 6 років і таки принесла родині дохід.

Захопилася Ганна вишиванням бісером — картина, зроблена з душею стала прикрасою будинку. Та це не єдині рукотворні шедеври, що є в оселі. Камін, ялинкові прикраси, сніговик з ниток, вазочки — все це зроблено умілими руками господині для затишку в домі і, звичайно ж, для своєї донечки.

У працівників бібліотечного закладу навіть виникло запитання: як усе пані Ганна встигає, маючи роботу і велике господарство?! І відповідь самі ж знайшли дуже просту. Мабуть тому, що Ганна Наливайко просто щаслива жінка і щаслива матуся.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото — Менська публічна бібліотека

Ще статті по темі

Back to top button