Суспільство

Ситуація із водопостачання у Чернігові критична

Ситуація із водопостачанням у Чернігові дуже критична. Про це повідомляє КП «Чернігівводоканал».

«Сьогодні 20 березня 2022 року. По новому календарю це — 25 день війни.

Четвертий тиждень місто Чернігів потерпає від авіаційних ударів, артилерійських та мінометних обстрілів. Вщент розбита інфраструктура міста, зруйновані будинки, гинуть люди, але комунальні служби продовжують забезпечувати життєдіяльність Чернігова.

На жаль, через руйнацію ворогом об’єктів КП ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ, практично унеможливлене централізоване водопостачання міста.   Для забезпечення людей питною водою, не дивлячись на безкінечний артилерійський та мінометний обстріл, працівники комунального підприємства організували її підвезення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інформація від Генштабу: обстановка на Сіверському напрямку

Теплопостачальні організації Чернігова — АТ ОТКЕ та КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА»  скільки могли, подавали в будинки гарячу воду та опалення. Працівники АТ Обленерго щодня докладають максимум зусиль для відновлення зруйнованих ворогом мереж електропостачання.  АТ Чернігівгаз і в цих надважких умовах забезпечує подачу газу в оселі мешканців Чернігова.  Співробітники КП АТП-2528 продовжують вивозити сміття, якого сьогодні, не дивлячись на всі негаразди, накопичується доволі багато. І навіть двірники ЖЕКів виходять прибирати прибудинкові території нашого міста!

Місто живе! Місто працює!Місто бореться! В тому числі і завдячуючи роботі працівників житлової-комунального господарства!

День комунальника — це свято людей, які захищають Україну, виконуючи свою щоденну роботу на вкрай важливому трудовому фронті»,- йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button