Суспільство (відео)

Діти – воїнам: чернігівські дітлахи зібрали гроші для воїнів ЗСУ (Відео)

Перемога – мрія кожного українця. І кожен робить задля неї усе можливе.

Так, наприклад, діти з дитячо-підліткового клубу «Джерельце» тиждень проводили благодійні ярмарки, аби зароблені кошти передати на потреби ЗСУ.

«Все завдяки насамперед дітям. Діти зараз дивляться дуже багато репортажів про те, як діти по всій Україні долучаються до збору коштів, до патріотичних акцій. Вони стали ініціаторами», — В’ячеслав Давидов – директор центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

Ідея малечі здобула підтримку серед батьків, вихователів і волонтерів. І кожен узявся за діло: хтось випікав смаколики, інші – творили поробки, вихователі та волонтери – організовували процес.

Сьогоднішній ярмарок – фінальна крапка. Сьогодні будуть підраховані та передані зароблені дітлахами кошти.

«Ярмарок відбувався на локальних точках протягом тижня, а сьогодні великий ярмарок – завершальна фаза. Сьогодні діти допродають і гроші віддають на підтримку ЗСУ», — В’ячеслав Давидов – директор центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

«Це настільки важливо, що діти долучаються. Це настільки важливо, бо перемогти ми можемо тільки коли ми будемо єднатися», — Наталія Орлова (Івкіна) – волонтерка благодійного фонду «Північний янгол».

Після завершення ярмарку волонтери спільно з вихователями підрахували кошти, зібрані дітлахами, разом із ними вони вирішували, на що їх буде витрачено.

Вже найближчими днями волонтери придбають ліки за кошти, які зібрали маленькі чернігівці, і передадуть усе на фронт. Аби наші захисники знали: тут за їхні життя переживають навіть найменші.

Журналіст: Таліна Тарасенко
Оператор: Сергій Бутько

 

Ще статті по темі

Back to top button