Культура

Улюблена українська класика в Чернігівському драмтеатрі

У діючому репертуарі Чернігівського драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка є декілька вистав, які протягом багатьох років не сходять зі сцени і продовжують приваблювати шанувальників вітчизняної драматургічної класики.

Саме такі вистави були запропоновані чернігівським глядачам протягом тижня, що минає. Восьмого січня захоплена глядацька аудиторія гарячими аплодисментами вшановувала виконавців незрівняної гоголівської «Ночі перед Різдвом», одинадцятого – досхочу насміялася над перипетіями героїв музичної комедії «За двома зайцями» М.Старицького, а наступного дня вкотре переживала життєві складності разом з членами великої родини, про які йшлося у виставі «Кайдашева сім’я» за повістю І.Нечуй-Левицького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «В єності наша сила»: у драмтеатрі презентують концентру програму до Дня Собороності

Комусь з глядачів до вподоби оригінальні режисерські рішення, хтось приходить на зустріч з улюбленим актором, когось кличе до театру потреба доторкнутися до миттєвостей творчого процесу, таїнства сценічного дійства. І кожен в будь-якому разі отримує задоволення від спілкування з високим мистецтвом театру, що відбувається завдяки кращим зразкам української класичної драматургії.

Шевченківці щиро радіють кожній зустрічі з глядачем і завжди прагнуть своєю майстерність привносити у світ натхнення, духовне збагачення і любов до надбань української культури.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру

Ще статті по темі

Back to top button