Політика

Скажу Зеленському: відомі чернігівці – про зустріч із Президентом

Україна нині проходить найтяжче випробування за весь період незалежності. Адже у кривавій війні гине цвіт української нації. Разом із народом у цей надзвичайно складний період перебуває і президент України Володимир Зеленський. Зрозуміло, що кожен українець має до нього своє ставлення. А що сказали б президенту відомі чернігівці, якби їм трапилася нагода зустріти Гаранта на вулиці?

Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради

Бажано, щоб найшвидше він ставив перед собою та всіма державними інституціями ціль №1 – завершення війни та зміну світового післявоєнного світу з урахуванням інтересів України. Спрямувати всі наявні в країні ресурси на Перемогу та закінчення війни.

Сєргєй Карась, журналіст

Ідіть до Перемоги. Будьте чесним і звільніть нарешті Олега Татарова. У вашому Офісі вже два роки лежить моє прохання про здобуття українського громадянства: підпишіть, будь ласка, адже я не гірший за пані Нєвзорову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стольне підтримує земляків-військових (Фото)

Олександр Ясенчук, волонтер

Я йому сказав би: «Я все пам’ятаю».

Микола Силенко, виконавчий директор у Чернігівському регіональному відділенні Асоціації міст України

Поставив би два запитання: 1. Чому центральна влада так і не змогла (не виявила бажання чи потреби) вибудувати партнерські відносини з місцевим самоврядуванням?

2. Коли буде вето на скандальний законопроєкт щодо містобудування (номер 5655)?

Сергій Павленко, історик і журналіст

Я не вибирав Зеленського, передбачаючи, що він як кварталівець не посилить Україну. Тому при зустрічі промовчу. Чому? Під час війни, мабуть, дорікати йому недоречно…

Володимир Бойко, директор Чернігівського центру підвищення кваліфікації

Лише «Доброго дня», немає сенсу забирати часу на загальні розмови.

Денис Данилов, волонтер зі Сновська

Подякував би за те, що не здався і не втік, як це робили багато очільників різних відомств нашої держави.

Павло Солодовник, журналіст

Подякував би за стійкість і боротьбу. Наш Президент – феномен. Із харизматичного шоумена він перетворився на лідера світового масштабу. Це факт, хоч би хто що казав чи думав. Війна відкрила нам очі, багато людей показали свою справжню суть. Показали себе справжніми. Хтось впав нижче плінтуса, хтось, навпаки, злетів вище Олімпу. Зеленський у моїх очах потужно виріс, і тому я без роздумів сказав би йому: «Дякую, пане Президенте».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button