Політика (відео)

Театр абсурду: микитасівська комедія без участі депутата (Відео)

Коли на прес-конференції народного депутата журналісти животи рвуть від сміху – це рідкість. Але в Чернігові буває все.

Основна причина «комедійного засідання» – відсутність головного винуватця «свята». На анонсовану в Чернігові прес-конференцію новоспечений парламентар Максим Микитась не приїхав. Про це попередити журналістів не додумалися. Замість себе «позафракційний» слуга народу прислав помічника – Федоса Носенка.

До речі, через запізнення помічника Микитася прес-конференція розпочалася із півгодинним запізненням. Градус позитиву Федос Носенок задав із самого початку, коли переплутав ім’я свого «шефа».

«Я маю вибачитися від імені Віктора… ой, Максима Вікторовича. Є форс-мажорні обставини, що не дозволили йому приїхати».(01-09) Максим Вікторович вимушений був залишитися в Києві через інвестиційні проекти Фонду регіонального розвитку», — помічник народного депутата Федос Носенок.

На запитання про нинішні зв’язки Максима Микитася із благодійним фондом «Поліський оберіг», головою якого він був у період проміжних виборів, помічник народного депутата відповів так.

«Я вам зараз не можу відповісти на це запитання. Я не власник і не розпорядник фонду. Є власник і є розпорядник. Наскільки я знаю, робота планується», — помічник народного депутата Федос Носенок.

Кандидат влітку був активний у Фейсбуці. Він зараз чому пасивний такий?

«Сторінка в соцмережі – це особисте. Максим Вікторович сам веде свою сторінку. Чому пасивно? Бо роботи багато», — помічник народного депутата Федос Носенок.

-А робота де саме?

-Він народний депутат України.

-Так якось він так… 10 пропусків. Якщо перетруджений чимось, то не зрозуміло, де. Бо щось він дуже рідко ходить на засідання.

-Давайте не будемо спілкуватися на теми, хто куди сходив, за який диван… Давайте говорити більш конструктивно – по роботі.

Сміх та й годі – помічник просить ставити запитання, що стосуються безпосередньо роботи народного депутата, але запитання про те, чому нардеп не ходить на роботу, вважає неетичним.

«Як би вам правильно сказати? Є запитання, на які неетично відповідати», — помічник народного депутата Федос Носенок.

Додати нічого! Завіса!

Ще статті по темі

Back to top button