Новини

Регіональне управління Сил ТрО «Північ» ЗСУ та Чернігівський обласний центр ветеранів війни уклали меморандум про взаємодію та співпрацю

Начальник Регіонального управління Сил ТрО «Північ» Збройних Сил України полковник Дмитро Синявський і виконувач обов’язків директора комунальної установи «Чернігівський обласний центр ветеранів війни» Чернігівської обласної ради Олександр Нетреба уклали Меморандум про взаємодію та співробітництво у сфері психологічної допомоги та реабілітації ветеранів військової служби, військовозобов’язаних, резервістів, учасників бойових дій, членів їхніх родин і членів сімей загиблих, безвісти зниклих та захоплених у полон.

Про це повідомляють у Регіональному управлінні Сил ТрО «Північ» Збройних Сил України.

В умовах збройної агресії проти України зросла потреба в підтримці та відновленні психічного здоров’я бійців, які пережили стресові ситуації на передовій.

«Наша мета – забезпечити кожному нашому військовослужбовцю підтримку й інструменти для відновлення емоційного здоров’я після пережитих стресових ситуацій», – зазначив полковник Дмитро Синявський. «Це ключ до успішного повернення до нормального життя та служби заради Перемоги!» – наголосив він.

Полковник Дмитро Синявський подякував за підтримку працівникам Чернігівського обласного центру ветеранів війни: «Дякую вам за вашу відданість та розуміння цієї важливої ініціативи!».

Сторони Меморандуму домовилися про двосторонню співпрацю, зокрема проведення спільних заходів, взаємних консультації з реабілітації військовослужбовців, у тому числі психологічної та фізіологічної. Підписання угоди стало можливим завдяки спільним зусиллям офіцерів цивільно-військового співробітництва Регіонального управління Сил ТрО «Північ» Збройних Сил України.

Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш

Ще статті по темі

Back to top button