Новини

Викладач військового ліцею звинувачує керівництво в роботі на ФСБ

Вчитель із військової підготовки предмета «Захист Вітчизни»  чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Юрій Гринь звинуватив керівництво свого закладу, а саме начальника ліцею Миколу Шпака, в роботі на спецслужби Росії.

«Мені забороняють розповідати дітям про війну, про АТО, про Майдан. Коли питаю «Чому?», відповідають «Навіщо лякати дітей? Це вплине на їхню психіку». Абсолютно підірвана виховна робота в закладі. Вихованці вже дозволяють собі посилати викладачів на три веселі букви. Я думаю, що керівництво нашого закладу безпосередньо працює на ФСБ. Оті всі флешмоби і так далі – то показуха. Насправді зсередини все гниє», – розказує викладач.

«Сьогодні на мене ведеться справжнє переслідування та цькування. Я вже боюся за своє життя. Нещодавно викликали на нараду, влаштували справжнє цькування і тиск. Після цього я пішов до кардіоцентру. Побачив свою кардіограму і жахнувся», – говорить Юрій Гринь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про закриття чернігівського ліцею говорили в парламенті

Початок протистояння особисто з керівником ліцею Миколою Шпаком, за словами Юрія Гриня, розпочався отак: «Від нас постійно вимагали показників, але бази не було. Результати хочуть у гирьовому спорті, а гир немає. У волейболі – м’ячів немає. І так далі. Я поцікавився, де інвентар. Після цього нібито звідкись з’явились і м’ячі, і все інше, нібито десь на складах були. Отак я запоров їхній бізнес. Замість цього зараз вони величезні кошти собі на премії пускають».

Сам звинувачений – керівник ліцею Микола Шпак, – говорить, що все сказане його працівником неправда.

«Він вас обманює. Юрію Миколайовичу все не так, все не по його. Я вам чесно і відверто кажу. А те, що він … Хай би про себе розказав, як він порушує права дитини, як він ображає дітей. Під час уроків розповідає про мене, про заступників. Ярлики вішає», – говорить Микола Шпак.

Звинувачення викладача ліцею в підриві патріотичного виховання є доволі серйозними на тлі військових дій на Донбасі. Тому перевірка цієї інформації, на його думку, має зацікавити Службу безпеки України.

Ще статті по темі

167 коментарів

  1. Так на них на всіх же в СБУ папочки товсті лежать!)))

    1. Вже давно пора змінити старе керівництво на нове. Бажано на учасників АТО. Конопацького також з освіти треба не тільки гнати, а уважно люструвати і придивитись хто його пропонуваві підтримує. Молодь дійсно в небезпеці.струг

    1. Деньги у детей не надо собирать ! Подарунки за увольнение тоже.

      1. Дорогой товарищь ! Ты на экзамен детей построил и доложить не смог ,текста небыло в голове. Куда ты лезеш ?

  2. Я працюю в ліцеї з 1998 року. Завжди вважав , що Вчитель — тільки з великої літери. Виховував дітей з повагою до викладача. Всяк буває, діти є діти. Але, коли довелося поспілкуватись з Гринем Ю.В., я був шокований. Це, навіть не педагог, — це хвора людина. Хто з ним спілкувався мене зрозуміють. Пересічний громадянин навіть уявити не зможе. .. Чому мовчав я? Тому, що головне — «не нашкодити», дітям же він буде оцінки в атестат ставити. Але, коли читаю цю несунітницю, яку пише «викладач» з предмета «Захист Вітчизни» Гринь Ю.М., розумію, що мовчати більше не в змозі. Хіба можно назвати «Педагогом, Вчителем» людину, яка погрожує вихованцям фізичною розправою, яка називає працівників ліцею «агентами ФСБ», яка мені особисто погрожувала «Я тебе знайду!», яка дитину з родини переселенців з Донбасу називає «сепаратистом», і вживає брутальні вирази на його адресу… І багато ще подібного.
    Взагалі, навіть писати неприємно, згадуючи цю особистість! На мою думку, керівництво ліцею дуже лояльно ставиться до цієї людини. І вона не несчасна і фізично дуже здорова. (пішов до кардіоцентру. Побачив свою кардіограму і жахнувся)

    Джерело: https://cheline.com.ua/news/vikladach-vijskovogo-litseyu-zvinuvachuye-kerivnitstvo-v-roboti-na-fsb-124880#commentform
    © Чeline | cheline.com.ua/
    Я вважаю, що цю … особистість до дітей допускати взагалі неможливо!

    Джерело: https://cheline.com.ua/news/vikladach-vijskovogo-litseyu-zvinuvachuye-kerivnitstvo-v-roboti-na-fsb-124880#commentform
    © Чeline | cheline.com.ua/

    1. ТЫ ЗАБУВ ЯК ОБКУРЕНИЙ ПРИХОДИВ ДО МЕНЕ НА ЗАНЯТТЯ ПО ФІЗКУЛЬТУРІ ТА ВИМАГАВ ОЦІНКИ ? ПРОВОКУВАВ , ТА ВИЗИВАВ ДАВАЙ ВИЙДЕМО ПОГОВОРИМ ?…. ЯК БИ ТОДІ Я ВИЗВАВ СПЕЦІАЛІСТІВ ,ЩОБ ТЕБЕ ПЕРЕВІРИЛИ НА НАРКОТИЧНЕ СП»ЯНІННЯ ТО БУЛА Б ІНША РОЗМОВА ! НАГАДУЮ , ЩО САМЕ В ТЕБЕ ДІТИ ВЗВИНЧЕНІ ТА НЕ ОБУЗДАНІ… БУЛИ ВИПАДКИ КОЛИ САМЕ ТВОІ ДІТИ ТАК САМО ВЕЛИ СЕБЕ НЕ АДЕКВАТНО ! МОЖЕ Є ЗВ»ЯЗОК МІЖ ТОБОЮ , ДІТЬМИ А ЯКИМИСЬ ТАБЛЕТКАМИ ЩО ЗНІМАЮТЬ СТРАХ ??? ДО РЕЧІ ТИМОШЕНКО, ЯКИЙ ЗПРОВОКУВАВ ПЕРШОКУРСНИКА БОКСЕРА ЯКИЙ ЗЛАМАВ ЙОМУ НОСА ВЖЕ ПОРІШАЛИ ??? … ТОБТО ЗТВОРИЛИ КОНФЛІКТ, НЕРВОВА НЕ ВИТРИМАЛА— ТОДІ ВИМАГАЄТЕ ГРОШІ ! ТИ ПРОВОКАТОР ! НЕ ГРАЙ З ВОГНЕМ !

      1. На сьогоднішній день навчаюсь в ліцеї. про Гриня можу сказати одне.
        Він дуже багато читає в інтернеті, намагаючить розуміти сучасний стан економіки, політики і т д…
        І скоріше за все, пару разів він натикнувся на так званий «Клік бейт».За шумним заголовком він
        навіть не підозрював, що факти можуть бути не правдиві, люди вигадані і т д.
        Здається, у нього вже почався МАРАЗМ

    2. ТАКОЖ; ТРЕБА ПЕРЕВІРИТИ АРЕНДУ ВСІХ КОРПУСІВ ,ЩО НА БАЛАНСІ . ЧИ БУВ ТЕНДЕР?… КУДИ І СКІЛЬКИ БУЛО НАРАХУВАНЬ ? МАГАЗИН » ЧЕПОК» ЗДАВАЛИ ПО ТЕНДЕРУ В АРЕНДУ ???…… СКЛАД, ЩО БІЛЯ корпусу ліцея, ВЖЕ ЗАКРИТИЙ І А ДЕ КОШТИ ЗА РАНІШНЮ АРЕНДУ ??? ЧОМУ МУЛЬТИ МЕДІЙНА ДОШКА— САМА ПЕРША( коли курс доллара був 5
      гривень) БУЛА КУПЛЕНА без НАЧИННЯ за 200 тисяч гривень+ ЯЩИК-ЧЕМОДАН БЕЗ ПУЛЬТІВ ТА ІНШ. за 100 тис. гривень.через п»ять років якось оживили дошки,а тільки зараз, коли я почав питання розігрівати докупили ще дві дошки, але вже так як треба і підмели за собою ????….

    1. Согласен ! Близнюк кончений алкоголик и урод

  3. З вдячністю, батько двох випускників КРАЩОГО ЛІЦЕЮ:

    Я, як батько двох синів — випускників Чернігівського ліцею з ПВФП, завжди зі словами вдячності згадую цей чудовий навчальний заклад. Мої сини, після закінчення ліцею повязали своє життя зі Збройними Силами України і вступили до військового навчального закладу ВМС ЗСУ.
    Старший син, Сергій, — проходить службу на офіцерських посадах у ВМС України, а молодший син Олександр, як відмінник навчання у військовому інституті ВМС України, направлений для подальшого навчання до академії ВМС в Італії. Мої сини зі словами вдячності згадують своїх вчителів і вихователів ліцею.
    Мене дуже образила стаття Гриня Ю.М., особливо щодо патріотичного виховання юнаків. Мій син Сергій разом з товаришами — патріотами у 2014 році співав Гімн України біля Державного прапору України в Севастопольському інституті ВМС під час анексії Криму…. Чи це — не патіротизм, закладений в душу юнака?
    Вважаю, що таким «вчителям», як Гринь Ю.М. не місце в навчальному закладі, де виховують справжніх патріотів України!

    1. НЕ РОБІТЬ ВИСНОВКИ ЯКЩО НЕ ЗНАЄТЕ ЛЮДИНУ ЦЕ ПОГАНО ВАС ХАРАКТЕРИЗУЄ ! ЩО ДО ДІТЕЙ ЗА ЯКИХ НЕ СТИДНО ЦЕ І Є ТА ЗДОРОВА БІЛЬШІСТЬ ЯКИХ ВИХОВАЛИ ВЧИТЕЛІ, В ТОМУ ЧИСЛІ І Я. ШПАК І КАЗАНІН ТІЛЬКИ БРЕШЕ , ЩОБ РОЗКРАДАТИ ДИТЯЧІ КОШТИ ЩО НАДХОДИЛИ З ДЕРЖАВІ КОЖНОГО РОКУ ПО 22 МІЛЬЙОНИ гривень ! ВИ ТІЛЬКИ ВДУМАЙТЕСЬ !…. А ПРО КОРУПЦІЮ В МВС як ви пишете,( бо зараз ПОЛІЦІЯ ) Я МОВЧУ БО ТАМ Є КОМУ ЗАЙМАТИСЬ ! ВИ МЕНЕ ЗРОЗУМІЛИ— ШАНОВНИЙ БАТЬКО ДВОХ СИНІВ ???

  4. Взагалі дуже важко назвати Юрія Миколайовича вчителем!! Це я як його колега кажу. На нього величезна кількість скарг від дітей та батьків. А от лікування йому точно не завадить, але в закладі іншого спрямування!

    1. Я б так не говорила ! Він розумний чоловік. Не займайте людину ! По інтелекту він багато кому фору дасть. Оббріхувати це дуже низько !

  5. Наш заклад скрізь перший!!! Чи можливо це за тих умов, які змалював мій колега??…

  6. Я выпускник данного лицея. Учился с 2009 по 2011 года. Во время учебы никогда не замечал антипатриотизма а наоборот преподаватели и офицеры всегда учили любить свою страну Украину. Лицей дал мне хорошее образования и я ему очень благодарен. После лицея учился в силовых структурах где сейчас и работаю. Про лицей и его работников всегда хорошие и весёлые воспоминания. Так что что то в это статье не то(

    1. А ВОТ ЕСЛИ УЖЕ РАБОТАЕШ И Я ДОГАДУЮСЬ КТО, ТО ДАВАЙ ПРИ ВСТРЕЧЕ Я КОНКРЕТНО ПОКАЖУ НАРУШЕНИЯ ! НУ А ТЫ попробуеш В ЭТОЙ РУТИНЕ ХОТЬ С МЕСТА СДВИНУТЬ ВСЕ ,ЧТО ПОЧТИ ТРИДЦАТЬ ЛЕТ ПРИКИПЕЛО ВМЕСТЕ С КОРРУПЦИЕЙ ! КОНЕЧНО ЛЕГЧЕ ПРОДОЛЖАТЬ УНИЧТОЖЕНИЕ УКРАИНЫ НЕ ПОНИМАЯ ВСЕХ ПРОЦЕССОВ… НО ТЫ Ж СИЛЬНЫЙ ???! А ЗНАЧИТ И УМНЫЙ !!!…. ПОПРОБУЙ НАВЕСТИ ПОРЯДОК ! Я ТЕБЕ ТОЛЬКО ПОМОГУ .

    1. Правильно ! ШПАКА И КАЗАНИНА давно надо было гнать ! Уже б все было по другому ! Дима ! Бери выше ! Думай лучше ! Кушай чаще- Жизнь будет слаще ! ))))

  7. Из-за таких учителей потом и вырастают такие как САВЧЕНКО!

    1. САВЧЕНКО ТАКАЯ ЖЕ ДУРА КАК И ТЫ ! ТЫ ОТ КУДА ВЫЛЕЗ ?….. У МЕНЯ ТАКИХ НЕ БЫЛО….

  8. Це виглядало б, як місцеві розбірки. Але, вихованці ліцею — наші майбутні захисники України, тому треба визначати «діагнози» одному й другому фігуранту «справи». Особисто знаю офіцерів-вихователів цього ліцею, з деякими з них служив у свій час в різних військових частинах, сказати можу єдине — це гідні військові, вони справді мають честь, у виховання юних патріотів вкладають душу. Післа ротації із району проведення АТО, мене запрошували до ліцею на зустріч з вихованцями, я розповідав про нашіх героїв-бійців. А СБУ хай працює, зради в нас ще багато.

    1. ПАШКО ! НЕ МАЖСЯ ! Я Ж ТЕБЕ ПРОСИВ…. А ТИ ЗНОВУ ! ОСЬ ЩО ГОРІЛКА РОБИТЬ…. НУ ТИ Ж НЕ ПРАВ КОЛИ МЕНЕ ВАЛИШ ! КОМУ ТРЕБА ТОЙ ПРАЦЮЄ ТУТ ТИ ПРАВ … І ХТО ЗРАДИВ БУДЕ ПОКАРАНИЙ !

  9. БАЧ ЯК ГАДЮЧЕ КОДЛО ЗАШИПІЛО ?!!!!…. МАБУТЬ ПРАВДА…. ЗАБУЛИ, ЩО ПЕРЕСЛІДУВАННЯ , ВИКОРИСТОВУЮЧИ СЛУЖБОВЕ ПОЛОЖЕННЯ Є ЗЛОВЖИВАННЯМ І КАРАЄТЬСЯ ПО ЗАКОНУ… КРІМ ЦЬОГО, НА ШПАКА ВІДКРИТЕ КРИМІНАЛЬНЕ РОЗСЛІДУВАННЯ ЗА РОЗКРАДАННЯ ПРОДСКЛАДІВ І НЕ ЦІЛЬОВЕ ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ якщо не помиляюсь… МАБУТЬ ШПАК ЗАБУВ ЯК В КАБІНЕТІ П»ЯНИЙ ЗАЙМАВСЯ РОЗПУСТОЮ… ОТ БИ ДІТИ ЗАЙШЛИ В ТОЙ МОМЕНТ !!! ХОРОШИЙ ПРИКЛАД ! ТА Й ПРЕМІЯ » ДОРЕЧНА» !…. ЦІКАВО ХТО Ж ТАКИЙ МУДРИЙ І ДОБРИЙ ?!… МАБУТЬ ОДНА ШАЙКА ! … ВСЬОМУ СВІЙ ЧАС !….

    1. Трущенкова молодець! Всіх задовольняє.

      1. Если женщина недоступна,то её съедают глазами и сплетнями.Чтобы поливать людей грязью много ума и смелости не надо,тем более если ты АНОНИМ.

      2. Шила в мешке не утаиш , тем более в кабинете. Меньше шлепать надо !

  10. А не давно был мордобой ! Тимошенку со второго курса лицеист первокурсник сламал нос ! Маленький, но правильный боксер! Сломал бы челюсть- было бы еще дороже !

    1. Воспитаник Близнюка обкуренного

  11. ДО РЕЧІ зам. по виховній роботі ЗАНОСІЄНКО ПРИЙШОВ НА ПОСАДУ ПІСЛЯ ТОГО ЯК ЙОГО ЛІЦЕІСТ ЦИКАЛ посилав офіцера і вчителя на Х… ! В НАСЛІДОК ЧОГО БУВ ВИПУЩЕНИЙ З ПОШАНОЮ І ХЛІБОМ СІЛЛЮ ! РАНІШЕ ПОСИЛАЛИ ВЧИТЕЛЬКУ, ТРОХИ ПІЗНІШЕ МАЙОРА ПОПКОВА !… ТЕПЕР ЗАНОСІЄНКО- ЗАМ ПО ВИХОВНІЙ РОБОТІ !… А НЕ ПІШОВ БИ ВІН В АТО СЛУЖИТЬ—ЗАМІСТЬ ТОГО , ЩОБ ЗА ДІТЬМИ ХОВАТИСЬ І ЯК БИ СЛУЖИТИ ?????….А МОЖЕ ВІН РАЗОМ ЗІ ШПАКОМ, ВЖЕ ДАВНО НЕ УКРАІНСЬКИЙ , РАЗ ПІДВІЩУЮТЬ ЗА ПОРУШЕННЯ !!!???? ВОНИ БУДУЮТЬ АРМІЮ ????? ТОДІ КОГО ТРЕБА ЛІКУВАТИ ????

  12. Рекомендую «Бурбону» та «вежливому» вивчити державну мову! А мені здасться, що ці персони-це Гринь Ю. М. ТРЕБА РОЗІБРАТИСЯ! ВОТ І Є РОБОТА КОМПЕТЕНТНИХ ОРГАНАМ! А моя думка » образив дитину — звільнити і під суд! Так треба робити з тими хто ображає дітей! Це не вчитель! Це погано, яка ображає дітей!

    1. ГОВОРЯТ , что КАЗАНИН Е.Б ПРОСМАТРИВАЛ В СВОЕМ КАБИНЕТЕ В СПОРТЗАЛЕ(когда работал физкультурником) ПОРНО АЛЬБОМ С ЖЕНСКИМИ И МУЖСКИМИ ФОТОГРАФИЯМИ ! ТАМ ЖЕ НА ДИВАНЕ РАЗВЛЕКАЛ беленькую учительницу ,КОГДА НИКОГО НЕ БЫЛО !

      1. И теплую водичку готовил в чайнике ! Заботливый ! )))

      2. Колега Ви щось Перепутали! Ваши колеги в іншому закладі……..

    2. ІДИ В АТО ! НЕ ХОВАЙСЯ ЗА СПИНАМИ ДІТЕЙ !…

      1. До речІ- ЮРИСТ !!! Що сидить на моій сторінці , ти сам зрозумів ,що запитав ?!!! Почитай ще раз ! Спець працює тихо і скромно , завжди робить правильно…Не помітний…. В тебе все навпаки ! Учити вас ще і учити треба… От думати треба самому ! )))

    3. КАЗАНІН Е.Б. ТИ КРАЩЕ РОЗКАЖИ ЧОМУ ДІТИ НЕ ЗКЛАДАЮТЬ ЗНО( поукр.мові) А ТВОЯ ЖІНКА ( з освітою 1-3кл+ курси підвищення кваліфікаціі в якби інституті) ПІСЛЯ ЦЬОГО отримала саму вісоку ступінь кваліфікаціі на атестаційній комісіі і стала учителем року 18 ?

  13. Гадючник. Пацаны к пятнице попахивают потому , что воду гарячую экономят . В спортзале когда много групп не успеваем сходить в туалет.Собирается очередь.Врут на Юрия Николаевича. Он боец. Уважуха.

  14. Вгадайте хто пише негативні коментарі,ті що великими літерами)))Впізнаю стиль Юрія Миколайовича-поливати всіх брудом …

  15. Не знаю хто такий цей викладач Гринь… Але як випускник ліцею 2006 року і офіцер який займається вихованням курсантів можу сказати одне: Чернігівські ліцеїсти одні з найкращих якщо не найкращі!!! А з приводу патріотизму ніколи ніяких питань не виникало!

    1. ЯКБИ НЕ БУЛО ЗДОРОВОІ БІЛЬШОСТІ Я Б НЕ ПРАЦЮВАВ ВЗАГАЛІ…. ЗВІСНО ,ЩО Є ! АЛЕ ЦЕ ЗАСЛУГА НЕ ШПАКА З КАЗАНІНИМ.

  16. А мы его уважаем. Он единственный смелый мужик.Большинство пацанов Юрия Николаевича уважают. Он хоть жесткий но справедливый.! А на оценки он не жадный.Зря вы его гадите… ВЫ все вместе ему уже подорвали здоровье.

  17. З коментарів, які під різними іменами залишає Юрій Миколайович, зрозуміло, що проблем з фантазією у нього немає)) Особливо сексуального характеру))

  18. Раньше в столовой мало хавчика было. Сейчас нормально ! Думаю потому, что шухер вокруг ! Спасибо ему.

  19. Очень много разных тем затронулось в комментариях, по их поводу ничего конкретно сказать не могу. Знаю только, что Шпак адекватный офицер, всегда заботился о лицеистах, прислушивался к их мнению по разным внутренним вопросам! Многое, что я прочитал по поводу условий жизни в лицее, — абсолютный бред. Такое чувство, что люди не понимают, о чем говорят. Уверен, что они не сталкивались с военным режимом)
    По поводу своего преподавателя, тогда ещё физры, могу сказать, что он полный неадекват. Он рассказывал нам истории о том, что за ним следят спец.службы и инопланетяне оставили для него(Грыня) какой-то знак перед спортзалом. На уроках позволял себе поднимать руку на нас, иногда оскорблял. Человеку явно не место в учебном заведении. Интересует только то, как он так долго смог продержаться в этом лицее и почему его не уволили ещё раньше… поросто мы то привыкли от него такой бред слушать, а люди неподготовленные..)))

    1. Расскажи еще про инопланетян ! Братан ! Нормально чешеш ! Ну ну…..))))

  20. Слаба держава раз бійця захистить не можуть ! Оборотні скрізь аж гидко . А гроші державні як марнували так і марнують.Брехати і оббріхувати вже стало спеціальністтю.

  21. А ещё он вёл свой кружок по Боксу где обычно разбивал лицеистам носы

    1. А чего исчезла секция ? Взяли бы другого тренера если он плохой ? Чувствую тут что то не то.

  22. Я як випускник ліцею можу сказати, що патріотизм в ліцеї був завжди на вищому рівні, викладачі, вихователі та керівний склад ліцею відносився до вихованців з повагою та піклуванням. Про даного викладача, якщо його можна так назвати, можна сказати багато, це не адекватна людина, йому потрібна допомога спеціалістів!

    1. Дмитро ! Ты не казанин ? Тот любил , чтоб за него Анатолий Григорьевич работал по физкультуре ! Потом работал вместо него Полищук ! Секцию по настольному тенису вел Петрович а официально числился Казанин ! Ребята ! Вы в сложной ситуации…Все на виду ! Чем больше коментариев тем больше внимания к персоне казанина и шпака… Продавайте свои шпакивни !…))))

  23. Этого преподавателя никто не воспринимает всерьёз!
    В 2015 году он был учителем физо , и как выпускник того года могу сказать, что у этого человека не все впорядке психически, он на всех агрессивно реагировал и мог длительное время морально унижать лицеиста.
    Про старшее начальство военного лицея скажу только обратное, по-скольку они всегда шли на встречу детям и помогали им во-всех начинаниях.
    А патриотизм в лицее воспитывался всегда, на высоком уровне.

  24. Ви мене вибачайте, але на сміх пробиває. Дорослі люди ж, ну… А в дитсадок граємось. Знаєте, багато води лити не бачу сенсу. Давайте одразу до головного. Мене цікавлять лише два питання: ДЕ готують таких «кваліфікованих кадрів», як пан Гринь, і ЯКІЙ НАУЦІ такі як він можуть навчити нашу молодь?

    У їхньому віці треба розвивати любов до своєї країни, національну свідомість, а не залякувати тим, що після навчання всіх чекає одна й та сама участь. Тим паче, хто знає, що пан Гринь їм нарозказує. З його уст і так байок багато чути, і в усіх цих витворах уяви він жертвою себе виставляє. Верзе такі нісенітниці, ну його в ба… Ну ви зрозуміли. До того ж живемо ми у 21 столітті, коли в Інтернеті, та й в усіх ЗМІ АТО — головна тема, хлопці ще й більше нас знають, запевняю.

    Сама я з Чернігова, але, на подив усім, навчаюся у Військовому закладі. Що ж мене спонукало до такого нетипового для дівчини вибору? Наш ліцей. Дивлячись на виправку, на злагодженість і креативність вихованців ліцею, щось загорілося мені у серці. Не змогла залишитись в стороні. Мені також кортіло носити військову форму, виїзжати на стрільби, полігони. Маю достатньо знайомих як випускників, так і тих, хто ще навчається в ліцеї. Та що ж там казати, сама рекомендую хлопцям вступати до цього навчального закладу. А вже мені випускники порекомендували інститут, де зараз навчаюсь, куди на всі вступні заходи їх супроводжувало керівництво, ще й з оформленням документів допомогло. Ніхто слова поганого не сказав в адресу керівництва ліцею. Тут завжди ставляться з розумінням і повагою. Про який гніт і тиск може йти мова? А якщо пан Гринь так відгукується про своє начальство, то, може, робота йому не подобається, чи самому захотілося в керівне крісло сісти? Та й ще з серцем проблеми, може, вже час на відпочинок?

    Хай там як, а я пишаюсь хлопцями з ліцею, завжди усміхнені, охайні, привітні. Можу сказати, що майбутнє нашої країни у надійних руках.

    1. Далека й дремуча ! Не знаєш не треба !

      1. Дочка Заносиенка, папку своего защищает, Ей хочется , чтоб он не был в АТО а в лицее ! Служба ж в зачет ! Да и на пенсию с хорошей ставкой !

  25. Начальник ліцею справді винний.Але в іншому-в тому, що стільки тримає в своєму штаті цього неадеквата!Це хвора людина! І вона «вчить» дітей!!!

    1. У тебя ячмень на носу, а в голове вава ! И ты знаеш почему.

  26. Поглянувши на цю полеміку, хотілось би додати від себе, що знаю особисто Ю.М.Гриня і можу стверджувати, що його стаття — цілковита маячня!!! Людина і гадки не має, про що говорить. Це вже далеко не перший випадок, коли Ю. Гринь намагається, так би мовити, «вивести всіх на чисту воду», поливаючи викладачів і полковника Шпака М.В. брудом, хоча сам зовсім не ідеал. Щодо патріотизму, то ліцеїстам щоденно прививають любов до Батьківщини, знаю по собі і можу з впевненістю сказати, що викладачі та офіцери-вихователі — професіонали своєї справи. А Гринь….. А що Гринь…..?

    1. ЭХ АРТУР ! ХОРОШИЙ ТИ ХЛОПЕЦЬ ТА ТІЛЬКИ НЕ ЗМІГ Я ТЕБІ СВОЄЧАСНО ОЧІ ВІДКРИТИ , БО У ВАШОМУ ВЗВОДІ ПОСТІЙНО ПАНУВАВ ХАОС І АНАРХІЯ….А Я ЛЮБЛЮ ПОРЯДОК ! ЯК БІ ТИ НЕ КУРИВ, ЗАЙМАВСЯ СПОРТОМ , ЧИТАВ, СПІЛКУВАВСЯ З РОЗУМНИМИ ЛЮДЬМИ — МОЖЕ Б І СТАВ ЛЬОТЧИКОМ ! А ТАК НІ…. ЧЕРЕЗ РІК ПОБАЧИШ…. В МЕНЕ ТАКИХ ЯК ТИ БУЛО ДУЖЕ БАГАТО. ЩЕ НЕ ПІЗНО ! ВІЗМИСЬ ЗА УМ ! Я НА ТЕБЕ НЕ ЗЛЮСЬ…. ТИ В ІХНІХ РУКАХ ІНСТРУМЕНТ ! А ПОВИНЕН БУТИ УЖЕ Асом ! ХОРОШИХ КАНІКУЛ !

      1. Всі дружно посміялись!!!))) Мій взвод був і є сім’єю, виховували нас по всім правилам військової етики, виховували люди, котрі бачили життя . Щодо очей… Бачив навіть більше, аніж інші!!! Знаю, про що говорю. Займався спортом? Доречі, був на дошці Кращих спортсменів. Ви мене майже не знаєте. Озирніться, ви як мала дитина. Граєте в шпіонські ігри, складаєте казки, вирішуєте проблеми світового масштабу…. Вам скільки років? Не соромно?

      1. І ви після цих слів, гідні бути викладачем???

  27. Не розумію, як могла вийти така стаття про наш навчальний заклад . Кожного року більше 80 % наших випускників присвячують своє життя ЗАХИСТУ ВІТЧИЗНИ, вступаючи до Вищих навчальних закладів Міністерства оборони України та інших силових структур. Наші випускники проявили себе, як справжні патріоти і сини України не шкодуючи свого життя! Шестеро наших випускників поклали своє життя за нашу Батьківщину !
    С впевненістю можу сказати, що найбільшу шкоду у патріотичному вихованні ліцеїстів наносить саме Гринь Ю.М., своїм безвідповідальним ставленням до професії вчителя.

    1. НЕ БРЕШІТЬ ! ХРЕСТА НА ВАС НЕМА…..І НЕ МІШАЙТЕ СЮДИ ХЛОПЦІВ ЩО ЗАГИНУЛИ В АТО . ЗА ЦИХ ХЛОПЦІВ Я БУДУ РВАТЬ НЕ ТІЛЬКИ ШПАКА З КАЗАНІНИМ …. ТАК ЩО НЕ СПЕКУЛЮЙТЕ ОБОРОТНІ ! КРАЩЕ РОЗКАЖІТЬ ЯК ЗБИРАЄТЕ КОШТИ ТО В БАТЬКІВ НА ЗБОРАХ ТО НИШКОМ У ДІТЕЙ.

  28. Не вміеш з дітьми працювати звільнися. А порядних людей нічого брудом поливати. На себе краще зі сторони подивись.

  29. БУРБОН, ПРАВИЛЬНЫЙ, ВЕЖЛИВЫЙ . ПРОФСОЮЗ, КОЛЛЕГА, СЛУЧАЙНЫЙ, ПРОСТО ПАЦАН, ПАТРИОТ, МАЧЕТО, ДЕМБЕЛЬ или проще, Гринь Ю.М. Не устали ли вы набирать комментарии, а фантазия у вас ого-го, столько НИКОВ себе придумать. Не утруждайтесь, все и так прекрасно знают, что это вы. Просто, даже уже смешно!!!!! Ждем очередных ТРОЛЕЙ !

    1. КОМПЕТЕНТНІ ОРГАНИ ЗНАЮТЬ ЩО РОБИТИ… ВСЬОМУ СВІЙ ЧАС ! А КИДАТИ ТІНЬ НА ПЛЕТІНЬ Я Б НЕ РЕКОМЕНДУВАВ.

  30. Знаючи Юрія Миколайовича, можу з впевненістю сказати, що його «викладацька» діяльність зводилася до розповідей про керівництво та подробиць їх особистого життя. Якщо це можна назвати патріотичним вихованням, то він на сто відсотків виконував свою роботу, але якщо говорити без жартів-викладачем його складно назвати. Звинувачення Миколи Васильовича у співпраці з ФСБ викликають посмішку. Мабуть, дійсно, керівник навчального закладу 10-11 класів настільки важлива персона, що може зацікавити спец. служби, можливо, не тільки Росії, а й Сполучених Штатів? Щодо того, що «зсередини все гниє» гарно сказано. Юрій Миколайович, ця гниль в ліцеї-це ви.
    Таким людям, як Гринь, не місце у навчальному закладі, йому було б непогано відвідати психіатричну лікарню. Думаю, він би знайшов там друзів.

    1. БАЧ ЯК ЗАЦЕПИЛА ПРАВДА !?….. ЗНАЧИТЬ ЩЕ ПІДКИНУ…!….)))

      1. Усім добре відома ваша «правда». Останній процес, ви, здається, програли, не дивлячись на те, що як завжди «підкидували» так звану ПРАВДУ. Сподіваєтесь наступний виграти? Біжіть та вибачайтеся скоріше. Ви й так нікому не потрібні, а з судимістю тим більш.

  31. Цей бред з боку Ю. М. Гриня
    не відповідає дійсності.Працюю в ліцеї з 1993 року і за цей час багато випускників стали захисниками Вітчизни, є герої, які загинули В АТО і саме це показник патріотичного виховання в ліцеї. І тому брудні висловлювання Гриня є наклепом на всіх хто прауб’є в ліцеї.

    1. НЕ МІШАЙТЕ ХЛОПЦІВ З АТО ви БЕЗБОЖНИКИ.

    2. ЯКА СУДИМІСТЬ? ….. ЗОВСІМ ЗАПАЯЛО ШПАКА К КАЗАНІНИМ ! ЗНАЧИТЬ ЩЕ ТРЕБА ПРАВДИ ….

  32. Цей бред з боку Ю. М. Гриня
    не відповідає дійсності.Працюю в ліцеї з 1993 року і за цей час багато випускників стали захисниками Вітчизни, є герої, які загинули В АТО і саме це показник патріотичного виховання в ліцеї. І тому брудні висловлювання Гриня є наклепом на всіх хто прауб’є в ліцеї.

    1. А П»ЯНИЙ ліцеіст знову з другого взводу ,тобто майора БЛИЗНЮКА БІЛЯ СТРИЖНЯ СПАВ ЧУТЬ НЕ ЗАХОЛОВ , ЯКБИ НЕ ЛЮДИ ??? ПРИВЕЛИ В КАЗАРМУ НА ПОЛОВИНУ РОЗДІТОГО ??? ЗНОВУ ВИПАДКОВО ??? ПОКИ ЩЕ РАЗ ВЧУДИВ І ТІЛЬКИ ТОДІ ВЖЕ ВІДРАХУВАЛИ… ДУМАЮ ГРОШЕЙ НЕ ДАЛИ .

  33. Так, шановні. Ми 14.04 завітаємо до казарми і в усьому розберемось.
    Полковника Шпака, як людину, яка виховала не одне покоління гідних людей, ображати не дамо!
    ПС: доречі, хто це той гринь?

      1. А я и не смешу. Так я уверен, что тебя 14.04 не будет в лицеи. Но если ты говоришь , что ты правильный пацан, тогда до встречи !

  34. Читаю це й аж противно стає. Провчившись 2 роки в ліцеї в мене залишилися тільки найкращі спогади, я завжди користуюся можливістю приїхати в ЧЛ, як тільки вона з`являється. Я дуже вдячний всім офіцерам, працівникам ліцею, що завжди допомагали нам вирішити будь-які проблеми, не тільки загального, а й особистого характеру. Нас, випускників ліцею, завжди тепло зустрічають і вчителі, й офіцери. У цьому році я вступив до військового навчального закладу, за мої навички(яким мене навчали офіцери-вихователі в ліцеї) мене хвалили у військовому інституті. Коли запитували з якого я ліцею, почувши у відповідь «Чернігівського ліцею з ПВФП» говорили, що дуже гарний навчальний заклад. Щодо патріотизму, то в ліцеї завжди проводяться морально-патріотичні виховні заходи, кожного року у ліцеї проводяться дні пам`яті героїв, що загибли в зоні АТО. Що можу сказати про «вчителя» … За 1 курс, коли він викладав у нас ФП, якби не самостійне фізичне вдосконалення, то мабуть нічого б я не досягнув і здати ФП при вступі до інституту не вдалося б. Постійно була якась зайва «балаканина» про якісь непотрібні речі і тд.
    Дуже обурений цією статтею, адже ліцей мені багато чого показав, розкрив очі на цей світ.

    1. ШПАК ! НЕ ВИЛАЗЬ ІЗ ШПАКІВНІ ПОКИ НЕ ВИРІШИТЬСЯ ПИТАННЯ ДЕПУТАТАМИ ВЕРХОВНОІ РАДИ…. ЗАТИХНИ І ЧЕКАЙ…. МОЖЕ ОБДЄЛАЄШСЯ ЛЕГКИМ ІСПУГОМ.

  35. Шановні адміністратори зверніть увагу! Ви порушуєте Закон! «Не достовірність інформаційного материалу, спотворення інформації» , це карнавал справа. Я як юрист запевняють Вас, зустрінемось у суді! Я буду захищати і навчальний заклад і посадових осіб, яких ви принизили! Я чекаю опровержение статті! В іншому випадку зустрінемось в суді!

    1. ТАМ НА ШПАКА ДАВНО ВІДКРИТО ВЖЕ…. ІДИ СПАТИ ! КАЗАЛА МАТИ !….

    2. Зверніться до адміністраторів по телефону, а не через допис в коментарях

  36. «Пане» Гринь Ю.М., ваш неприпустимий і ганебний стиль дуже легко визначається. Щоб писати таку мерзоту, треба бути відповідною людиною. Ви черговий раз довели — хто ви є насправді.(
    Дивно, що не перевіривши інформації, так блискавично з’явилася ця стаття? Де журналістська етика? А чи подумали ви про тих, хто працює в цьому закладі? Що відчувають вони, читаючи тепер цей бруд?

    1. ЦІ ТА ІНШІ МАТЕРІАЛИ Є ТАМ ДЕ ТРЕБА…. А вам НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ , БО ПРАВДА ЦЕ ДІЙСНО СИЛЬНА ЗБРОЯ ! ХОТІЛИ КОКСУ ??? МИ ЩЕ ДАМО !….

    2. Я ЗНАЮ ,ЩО ПРАВДА КОЛЕ ….АЛЕ ВИ ЦЬОГО ЗАСЛУГОВУЄТЕ!

    3. В ЮТУБІ ВІДЕО ПОВНО , ВПЕРЕД НА ПРОСМОТР !…

  37. Прикро, що в Чернігівському медіапросторі входить у традицію публікувати маразматичні описи хворих на голову людей, які звинувачують казна у чому порядних фахівців своєї справи! «Челай», досить поливати брудом освіту! Схаменіться! Стадія помийної ями вами вже давно пройдена, це вже прірва! Де дно?

    1. НІ… ТІЛЬКИ ПРАВДУ !….І НЕХАЙ ВСІ ЗНАЮТЬ ! Я Ж ПОПЕРЕДЖАВ ! ………….МЕНІ ДЕРЖАВУ ЖАЛКО !

  38. Думаю должны разобраться компетентные органы. А вот сор из избы не выносят. Гриня этого фтопку,кто он такой вообще?

  39. Знаете, я выпускник 2017 года, и могу сказать что за два года которые я учился в этом прекрасном лицее, меня научили многому. Я ни в коем случае не могу сказать плохого слова про командование лицеем, это реально золотые люди которые на протяжении всей учёбы развивали в наших сердцах чувство патриотизма. А вот про всем известного учителя Грыня знал весь лицей. Особенно про его истории про спецслужбы. Как за ним кто то следит постоянно и пытаешься сделать его виноватым во всех бедах. Я прочитал выше про своего друга, брата Цикла( да я его могу так назвать, прожив с ним два года бок о бок), так я могу сказать только то что уважаемые, Вы не знаете подробности той ситуации. Ведь тогда лицеист убегал от этого «учителя» по всему спорт залу, ведь тот хотел с ним расправиться. Неоднократно я сам видел как преподаватель бил лицеистов ( как бы показывая на них приёмы) этого человека нельзя оставлять что бы он находился рядом с детьми, малолитражек что ему в голову стукнет, вдруг начнёт избивать детей за то что они как он нам говорил не отстаивали свои права( которые как бы нарушали). В комментариях выше упомянули про А.Г.Заносиенко и Е.Б.Казанина, так уваемые это золотые люди. Они всегда поддерживали и могли дать правильный совет. Так что единственный человек который на моё мнение лишний в этом лучшем учебном заведении это Грынь!!!

    1. НЕ ПЕЙ ЛУЧШЕ И НЕ ВОРУЙ …. А ЦИ КАЛУ ПРИВЕТ…. ХАРЬКОВ УЧИТ ЕГО ПО МАЛУ ?!!!!ИЛИ И ТАМ ОФИЦЕРОВ ПОСІЛАЕТ ???…. ДУМАЮ НЕТ….

  40. А РОЗІБРАТИСЬ ДАВНО ТРЕБА ! НА ЦЬОМУ Я ПОСТІЙНО НАПОЛЯГАВ ! ТИМ БІЛЬШЕ ЗАРАЗ ПІСЛЯ СЕРЦЕВОГО НАПАДУ з ВСІМА ДОКУМЕНТАМИ ТА РАНІШЕ СКЛАДЕНИМИ
    КРИМІНАЛЬНИМИ СПРАВАМИ ПІД СУКНОМ !…. ЗАПАМ»ЯТАЙТЕ !…. ВІЙНА СПОЧАТКУ ЗАТЯГУЄ, А ПОТІМ ЗАБИРАЄ….
    МЕНЕ ВЖЕ НЕ ЗЛЯКАТИ.

  41. Шановна редакція «че-лайнА», порадте своєму дописувачу пану Гриню гарного психіатра. Всі хвороби у людини – від хворої голови! Треба терміново лікувати, бо буде черговий серцевий напад!
    Припиніть вилив фікалій на голови і без вас нещасних жителів міста!

    1. ДІЙСНО СЕРЦЕ ПІДІРВАЛИ… А В КОГО ГОЛОВА ХВОРА ТАК ЗАЙДІТЬ В ЛІЦЕЙ І ПОБАЧИТЕ, ІХ ЗРАЗУ БУДЕ ВИДНО ! ЯК ЩО ПРАВИЛЬНІ ПИТАННЯ ЗАДАТИ— ЗРАЗУ Й ПОБАЧИТЕ !

  42. прочитал эту галиматью. преподавателей лицея не знаю, но из статейки видно только одно: Гриню необходима срочная психиатрическая помощь и выгнать вон с преподавательской деятельности (вывод после просмотра его комментариев) Малообразованный, злобный, неадекватный, одним словом ПАЦИЕНТ ХАЛЯВИНА!
    диву даешься, сколько можно из-за таких гриней трепать нервы порядочным людям!
    и полностью согласен с оценкой статейки с юридической точки зрения — нет доказанных фактов, не лейте грязь на людей, впрочем это украинский менталитет!

    1. ЗАМЕТНЫЙ КОММУНЯЦКИЙ НКВДшный СТИЛЬ ОБЩЕНИЙИ ОБВИНЕНИЙ ! ВСЕ ЭТО ВЧЕРАШНИЙ ДЕНЬ ! ПРО МОЛОДЕЖЬ ДУМАЙТЕ ! ЧТО БУДЕТ ЗАВТРА С УКРАИНОЙ И ВСЕМИ НАМИ ?! НЕ БУДЬТЕ БОЛЬНЫМИ ПОЛНОСТЬЮ !… Я ПОНИМАЮ , ЧТО ЭТО ВСЕ НА ЧТО ВЫ СПОСОБНЫ , НО ВСЕ ЖЕ !…

  43. Хах, я даже не знаю что сказать этому человеку. Мне кажеться что фан-клуб «Челайн» предложил единственное правильное решение этого вопроса

    1. ЗАЙДИ КО МНЕ И СКАЖЕШ ! ПРОБЛЕМА ?…

  44. Хочу поблагодарить Челайн за эту статью вот почему. Наконец-то посторонние и не только люди увидели что за человек Грынь!! Надеюсь хоть теперь начальник сделает соответствующий вывод!!

  45. Гнида ты Гринь! 14-го мы с пацанами из первых выпусков приедем, будешь нам в глаза свою сказку-зраду рассказывать. Только на больничку не свали, по месту будь! 😉 не хворай

    1. Оооо…. ЭТто ты МОЛОДЕЦ !…. ЖДУ !….)))

  46. Гринь Ю.М ознайомтеся- це ваші статті ! За наклеп, тобто поширення завідомо неправдивих вигадок, що ганьблять іншу особу (про її нібито протиправний або аморальний вчинок тощо), винні особи несуть кримінальну відповідальність, передбачену статтею 125 КК України, а за образу, тобто умисне приниження честі і гідності особи, виражене в непристойній формі, — статтею 126 КК України.

    1. ОТ І ПОКАЖИ ЦЕ ШПАКУ ТА КАЗАНІНУ ! ВОНИ ЯК РАЗ І ЗАБУЛИ !… КОЛИ ЗАМІСТЬ нього НАЗНАЧАТЬ ВІЙСЬКОВОГО, учасника АТО, ЧЕСНУ , ПОРЯДНУ ЛЮДИНУ, ВМОТИВОВАНУ БЕРЕГТИ ДЕРЖАВУ — ТОДІ ВСЕ ПОМІНЯЄТЬСЯ І зам. ТАКОЖ !

    2. Я только не уверен. что ты будешь 14 в лицеи. ну Мачете сказал- Мачете сделал! До встречи

    3. як можна з вами зв»язатися?

  47. Как выпускник лицея (2007-2009),могу сказать: это самое лучшее учебное заведение для воспитания пацанов. Всегда за правду,за справедливость. Все офицеры достойные люди.Я горжусь что заканчивал этот лицей. То что бываю конфликтные ситуации между лицеистами. так это нормально,возраст такой, у всех разное воспитание, разный характер, и за всеми не уследишь, как бы офицеры этого не хотели, уж поверьте мне, по себе знаю. а навязывать свои идеи дебильные это бред. Политика самая грязная проститутка из всех что есть. Завтра власть поменяется, и будут не герои , а АНТИгерои, и что будете рассказывать потом что майдан это плохо.БРЕД!!! Оставьте в покое лицей. До встречи на дне лицея.

  48. А якщо мало попередніх статтей, рекомендую Гриню Ю.М. ознайомитися !!!!!
    Стаття 151-1 Кримінального кодексу. Наклеп.
    1.Наклеп, тобто умисне поширення завідомо недостовірних відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи, —
    карається штрафом розміром до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 200 годин, або виправними роботами до 1 року.
    2. Наклеп у публічному творі, в засобах масової інформації, або вчинений раніше особою (за це правопорушення) та наклеп в Інтернет, —
    карається штрафом в розмірі від 50 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами строком від 150 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 1 року.
    3. Наклеп, поєднаний з обвинуваченням у вчиненні тяжкого чи особливо тяжкого злочину, —
    карається виправними роботами строком від 1 до 2 років або обмеженням волі на строк до 2 років.

  49. ВЛАСНИКИ ЧЕline ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!! Згідно зі статтею 3 Закону України “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні” , статтями 2, 37, 47 Закону України “Про телебачення і радіомовлення” і статтями 2,33 Закону України “Про інформаційні агентства”забороняється використання друкованих засобів масової інформації, інформаційних та інтернет агентств , телерадіоорганізацій для втручання в особисте життя громадян, посягання на їх честь і гідність. Цими Законами передбачена можливість компенсації винними посадовими особами і громадянами за рішенням суду моральної шкоди, заподіяної громадянинові в результаті поширення даних, які принижують честь і гідність громадянина або завдають йому іншої немайнової шкоди.

    Громадянин, про якого поширені відомості, що не відповідають дійсності і завдають шкоди його інтересам, честі, гідності або діловій репутації, вправі поряд із спростуванням таких відомостей вимагати відшкодування майнової і моральної (немайнової) шкоди, завданої їх поширенням. Щодо вимог про спростування цих відомостей та компенсацію моральної шкоди встановлюється строк позовної давності в один рік.

  50. Я выпускник 2014 года и хочу сказать что лицей с каждым годом развивается как в спорте так и в культурном плане
    Наблюдаю это лично по сколько 2 раза в год приезжаю и общаюсь с преподавателями и лицеистами
    По поводу гриня могу сказать что это самовлюбленный идиот по нему халявин плачет, то что он исполняет раньше было как цирк рассказы что он «крутой спецназовец , боец , бандит» и много других историй но то что он творит сейчас это уже перебор тут нужно решать с ним вопрос но такие преподаватели не должны учить детей а тем более в военном лицее
    А по поводу родного языка могу сказать одно лицей всегда принимал воспитанников с разных городов и со мной был товарищ из евпатории
    Никакого предвзятого отношения не было ни к кому учились все на ровне и общаемся даже сейчас

    1. ПРИ ЧЕМ ТУТ ЯЗЫК ?… БАНДИТ СПЕЦНАЗОВЕЦ….?? ПОМОЕМУ ТУТ БОЛЬНАЯ КОМАНДА ШПАКА РОЗПОЯСАЛАСЬ…. СКОРО БУДУТ ВИДЕО… !!!

  51. Шановні випускники, день відкритих дверей перенесли на 20 квітня.Але ми завжди раді Вас бачити.

  52. Навчаюсь у ліцеї. На кожному уроці чую, вибачте — БРЕД, а не УРОК. Наприклад, як Гринь служив в десантурі, як врятував атомну єлектростанцію, пригав з четвертого поверху , розповідав про елюминатори в подводному човні, а про гранати та інформаційну війну — це просто БЕССТЕЛЕР! У мене питання де він бере цей БРЕД.

  53. Скиньте кто нибудь телефон гриня

  54. Якщо чесно у мене навіть немає слів, поки прочитав все і зрозумів, що це все якась фігня. Що це Гринь? Звідки ві н там взагалі взявся гнать його з ліцею.А якщо маєшь якісь докази іди в прокуратуру.

  55. Дуже багато цікавої інформації я прочитав тут, скоріш за все людина яка підписана під ім’ям ЮРИСТ взагалі не має ніякого відношення до цієї сфери, скопіювати з Вікіпедії чи прочитати кодекс може кожна особа. Щодо Гриня, кожна людина має право на свободу слова, ви не маєте права,, шановні коментатори писати про те що він хвора людина, має проходити лікування, якщо він є викладачем то скоріш за все він адекватна та розумна людина і не потребує ніякої допомоги.
    А ці великі бійці які погоджують розправою Гриню, 14 травня, то хлопці, раджу перш за все подумати за себе та не кидати слова на вітер. Нікого не намагаюсь захистити, але не міг же він всю інформацію та відео вигадати або змонтувати. Тому шановні раджу задуматися про його слова, можливо десь він палку перегинає, але більшість фактів обгрунтовані.

  56. Юрий Николаевич, вы хороший человек, надо гнать этих коррумпированных гадов в шею, если она воруют то пускай отвечают за свои действия. Бойцы 14.04 ждём, можете свои цифры тут оставить, встретимся пообщаемся

  57. Юрик хороший парень, держит слово и держит удар! Выйди с шпаком 1 на 1 и решите вопрос по мужски

  58. Николаевич* Вы лучший! очень много за что вам благодарен .Некого не слушайте они все вам завидуют и боятся. Нужно менять начальство, вы будете намного лучше руководить чем шпак.

    1. Вам не соромно під чужим ім’ям писати таку охінею ???? Знаю Стаса Капічуленка, вчились в одній роті… Хочете сказати, що це він писав??? НЕ ПОВІРЮ!!!!!!!!!
      Це низько, підло… Немає слів!!!
      В цьому весь Гринь!!!!

  59. Юра мы тебя всегда поддержим

  60. Мне вот интересно что это за суровые парни решили выступить на защиту этого недоучителя. За всеми моими воспоминаниями про него я не могу припомнить хотя бы одного хорошего отзыва. Видимо наш «преподаватель» решил собрать свою «братву» и выступить против наших с Вами интересов

  61. Какая » братва «, что вы пишите молодой человек, не у всех мнения сходятся с вашими, по этому каждый выражает своё мнение. Что за странные выражение » недоучитель «, смотрите прежде всего за собой и не бросайте таких громких фраз !

  62. Безперечно,кожен має право власної думки, але діти прийшли на урок і пішли, а ми, вчителі, поряд з ранку до вечора.Ви навіть не уявляєте, що довелося від Юрія Миколайовича почути за ці роки. Так, він не глупа людина,і в деяких моментах він має рацію. Але те, що працювати йому з дітьми не можна-це факт. Треба шукати себе в інших професіях. Чув він хотів іти а АТО-ось там хай і бореться з ворогами нації…

    1. ЗНАЧИТЬ Я В АТО в 55років, а ДІТЕЙ БУДУТЬ І ОСВІТУ ОБКРАДАТИ ДАЛІ ??? Я БУДУ ВАС РВАТТИ І ГНАТИ ПОКИ БУДЕ БИТИСЯ СЕРЦЕ.

      1. Так вы же грозились что в АТО поедете. но что-то уже морозитесь

  63. Микола Васильович проявив слабкість коли не звільнив його за догану та численні скарги та заяви батьків щодо образ та фізичного насилля над дітьми. Тепер час збирати каміння

    1. ШПАК ! СУШИ ВЕСЛА, БО ПРИЙДЕТЬСЯ СУШИТИ СУХАРІ… ПОТІМ БУДУТЬ КИСЛІ В ОЧАХ І ПРОСВІТЛІННЯ.

  64. Я выпускник 2014 года, вспоминаю лицей как лучшее время в жизни, рекомендую всем знакомым туда поступать, так как там воспитывают все те черты характера, которые нужно настоящему мужчине. Согласен с Димой Бондаренко и Артуром Тарасовым. Грынь уже перегибает палку. Он всегда выделялся со всей массы преполавателей своими историями, но то что он пишет сейчас, уже переходит все грани допустимого. Я имел возможность пару раз ходить к нему на секцию рупашного боя, в итого ничего кроме ссадин от спаррингов с преподавателем парни не выносили. ФП у меня вел п.полковник Казанин, все что могу сказать про него — очень хороший и мудрый человек. В общем все преподаватели относились к нам как своим детям, очень благодарен им!Питание всегда было на высшем уровне. Это и мясо и рыба и икра и молочные продукты и салаты и соки и сладости. Не похоже что начальство лицея экономило или даже воровало деньги выделеные гос.бюджетом на нас. Форма нам выдавалась тоже, даже нательное белье и термо-белье(что даже не входит в перечень омуниции военного ). Все что я хочу сказать лицею- это только слова благодарности!А Юрию Грыню советую не лить грязную воду, на руководство лицея, а вести себя достойно, то что Вы пишите уже заходит за рамки норм закона,Вы даже допускаете оскорблять бывшых выпускников и преподавателей здесь, в комментариях, что можно говорить про реальную жизнь,? ни единого доказательства Вашых слов я не увидел, так что вывод напрашивается сам, без доказательств, Вы просто балабол.
    Не прячу свое имя, так как пишу без малейшего угрызения совести!

    1. Я МОГУ ТЕБЕ СКАЗАТЬ ОДНО; ЖЕНСКИЕ ГОРМОНЫ У ТЕБЯ ПРЕОБЛАДАЮТ ! ИЗВИНИ, НО ЭТО ПРАВДА… ИКРА У ТЕБЯ ЕСТЬ -УМА ЕЩЕ МАЛО. ТЫ УЖЕ ВЗРОСЛЫЙ ПОЭТОМУ СУШАЙ И УЧИСЬ.

      1. Юрий Николаевич, Вы уже мед работником успели стать и диагнозы выписываете?

    2. Паша, поддерживаю Тебя руками и ногами!!!!
      Ю.М. Грынь, ведете себя как чёрти-что, вы мужик????? Нет!!!!! Бог вам судья!!!

  65. Грынь,успокойся. Хватит нести чушь. Проучившись два года, сказать могу только положительное о лицее и о руководстве. Чего не могу сказать о тебе. С твоими рассказами, тебе давно нужно отведать психиатра.

  66. Юрий Николаевич , оскорбляя офицер воспитателя вы не общались с ним так близко как его взвод и о О.В Близнюке я могу сказать может он и иногда перебарщивает но за 2 года в лицее он научил 28 людей быть воспитанными людьми , а не свиньями , как вы…

  67. Филоненко, что в тебе там воспитали?? Телефоны воровать ?!?!

    1. Хах), ты наверное меня путаешь с кем-то, Стасик?

  68. ЕЩЕ РАЗ О ВОЙНЕ; ВОЙНА СНАЧАЛА ЗАТЯГИВАЕТ- ПОТОМ ЗАБИРАЕТ ! РАЗНИЦИ НЕТ КОГО.

  69. Юрий Николаевич, угомоните свои таланты. Хватит нести чушь про лицей. За два года в лицее нас научили многому и я благодарен всем кто принимал в этом участие. А ваши сказки, если честно уже поднадоели, что на уроках несли полную чушь, что сейчас полнейший бред. Наверное пора успокоиться. Вам так не кажется, Юрий Николаевич?

  70. Почитавши все вище сказане я прийняв рішення провести перевірку ліцея.Руководство відсторонити від роботи на час перевірки.

  71. Віталій. а Ви маєте повноваження на перевірку? Ми знаємо ,хто це вирішив! Дуже смішно! Перевірка мабуть з Халявина буде)))))

  72. Питання? А чому Гриня Ю.М. сьогодня небуло на роботі ???????

  73. Юрій Миколайович мабуть надихнувся фільмом «Спліт»,де головний герой має схильність поставати в образі 23х різних людей)))І зараз грається в них)) І друзі, і колеги, і ліцеїсти, да хто завгодно)) Біполярний розлад психіки-це ваш 100%й діагноз!))

  74. Любі, друзі, я колишній працівник ліцею і можу сказати, що у Юрія Миколайовича дійсно проблеми зі здоров’ям, але разом з тим є також і глобальна проблема у стосунках між працівниками. У закладі процвітає диктатура, що це значить: що Шпак сказав і як, так і буде. Працівники, кожен сам за себе, але проти начальника ніхто не піде, звичайно якщо знімуть і одного і другого, то ліцей відновить свою чесну репутацію, а до того…

  75. Всім доброго здоров’я,я навчався в ліцеї з 2003 по 2006 роки.Із даним навчальним закладом у мене пов’язані гарні спогади. Ліцей дав мені достойну навчальну базу(особливе спасибі вчителям та офіцерам вихователям),загартованість та підготовку до дорослого життя.Як батько планую, що мій син також пройде навчання в ліцеї.Стосовно всього вище переліченого-вважаю зачинщика розбірок провокатором,бажаю керівництву ліцея терпіння і наснаги в роботі.Що стосується патріотизму-то коефіцвент випускників ліцею,які надалі пов’язали свою долю із службою Батьківщині говорить сам за себе.

Back to top button