Кримінал

Позбавлений права керування, з підробленим водійським та у стані наркотичного сп’яніння: у Чернігові виявили злісного порушника

Учора, 20 травня, приблизно о 22-й годині, на вулиці Героїв Чорнобиля за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Lancia Phendra. Кермувальник виявився злісним порушником правил дорожнього руху та неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Під час спілкування з кермувальником патрульні побачили в 41-річного керманича ознаки наркотичного спʼяніння та запропонували пройти огляд, проте чоловік відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині двоє нетверезих водіїв намагалися відкупитися: поліцейські відкрили кримінальні провадження

Крім цього, під час перевірки документів з’ясувалося, що посвідчення водія, яке громадянин надав поліцейським, має ознаки підробки. За інформацією єдиної системи Національної поліції, документ із зазначеними номером і серією відсутній.

Також зʼясувалося, що чоловік позбавлений та обмежений в праві керування авто. На кермувальника склали вже кілька адмінматеріалів за статтями Кодексу про адміністративні правопорушення. Зокрема, за керування транспортним засобом у стані спʼяніння, керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, та порушення вимог щодо номерних знаків.

Водія було відсторонено від керування, автомобіль евакуйовано на арештмайданчик. За фактом імовірної підробки документа на місце викликано слідчо-оперативну групу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button