Кримінал

На Чернігівщині двоє нетверезих водіїв намагалися відкупитися: поліцейські відкрили кримінальні провадження

У Прилуках правоохоронці зупинили двох керманичів напідпитку. Ті намагалися відкупитися, пропонуючи поліцейським однакову суму грошей.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

На вихідних патрульні зупинили 56-річного кермувальника мопеда без номерних знаків, під час перевірки документів виявилося, що водійське посвідчення в мопедиста також відсутнє. Крім цього, правоохоронці помітили в кермувальника явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак від проходження медичного огляду керманич мопеда категорично відмовився, натомість запропонував патрульним гроші у розмірі 15 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на проспекті Левка Лук’яненка легковик врізався в електроопору та спалахнув: водій і пасажир травмувалися

Цими ж днями патрульні зупинили п’яного «майстра шрифта» на легковику «ВАЗ». Під час з’ясування обставин водій також почав пропонувати поліцейським гроші у розмірі 15 тисяч гривень, щоб уникнути відповідальності. На нетверезих кермувальників правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за спроби відкупу.  Тепер їм загрожує ще і кримінальна відповідальність.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button