Кримінал

На Чернігівщині браконьєр наловив риби на понад 47 тисяч гривень (Фото)

29 травня Чернігівський рибоохоронний патруль під час спільного рибоохоронного рейду разом із представниками Сектору водної поліції ГУНП області на водоймах Корюківського району викрив грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці патруля.

На р. Снов поблизу с. Гвоздиківка Сновської громади виявлено місцевого мешканця, який ловив рибу з човна за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки простої. В протизаконний спосіб порушник добув 22 екз. риби: плітка – 9 екз., окунь – 8 екз., плоскирка – 4 екз. та лин – 1 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 47 226 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині жінки повірили псевдобанкірам та втратили майже 54 тисячі гривень

На місце інциденту прибула слідчо-оперативна група Корюківського РВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіція внесла відомості про вчинене правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85. Матеріали справи будуть скеровані до Корюківського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені човен, заборонене знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button