Суспільство

По 10 людей за день обслуговує соціальна перукарня в Мені

У Мені в соціальній перукарні невдовзі зроблять ремонт і з’являється нове приладдя. Наталія Гончар, директор Менського територіального центру надання соціальних послуг, у коментарі ЧЕЛАЙН зазначила, що це стало можливим завдяки виграному гранту на 120 тисяч від Благодійного фонду «Право на захист».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмачі запрацював інтерактивний простір «Час на себе»

«Завдяки цьому мінігранту ми модернізуємо місце перукаря, бо воно не було облаштоване так, як треба. Ми придбаємо крісло-мийку, бо до нас звертаються не лише постригтися, але й пофарбувати волосся. Придбаємо бойлер, щоб була тепла вода, щоб можна було помити голову після стрижки чи фарбування. Купимо машинку для стрижки та тример для бороди. Також гарне дзеркало з підсвічуванням. Щоб людина, коли прийде отримувати послугу, почувалася добре, щоб умови були гарні. Бо кожна людина, незалежно від доходів та свого статусу, має отримувати послуги на високому рівні. Тому ми хочемо створити для людей хороші умови», – зазначає Наталія Гончар.

Свої послуги безкоштовна перукарня надає людям похилого віку, людям з інвалідністю, ВПО з понеділка по п’ятницю з 8.00 по 17.00. Як зазначає Наталія Гончар, цю послугу в Мені надають уже кілька років, проте з кожним роком вона дедалі популярніша. Наразі щодня до соціальної перукарні приходять у середньому 10-12 людей. У соціальній перукарні працює один перукар, який також виїздить до людей, котрі не можуть приїхати до соціального центру.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Оксана Замятіна

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button