Війна

Меморіал пам’яті: головний сержант Володимир Голубовський

Головний сержант Володимир Голубовський загинув 27 липня 2023 року біля села Роботине Запорізької області. Через місяць воїну мало виповнитися 50 років.

Володимир Васильович народився в селі Монастирище Чернігівської області, там закінчив загальноосвітню школу. Потім – вступив до Ніжинського професійного аграрного ліцею, нині – ПТУ №35. Отримав фах зварювальника. 30 років працював комбайнером і трактористом у ТОВ «Інтер». Любив полювання, очолював клуб єгерів у рідному селі, також обожнював рибалити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині попрощалися з 50-річним командиром, що загинув на Сході

24 лютого 2022 року чоловік долучився до територіальної оборони, а потім проходив службу на посаді командира бойової машини, командира механізованого відділення 118-ї окремої механізованої бригади. Захищав Україну спершу на Чернігівському та Сумському напрямках, а потім на Запорізькому.

«Володимир був прекрасним люблячим чоловіком і батьком, хорошим сім’янином», – розповіли про загиблого в Ічнянській міській раді.

«Удома він тримав техніку, і люди часто просили допомогти щось зробити в полі, то він радо погоджувався, завжди приходив на допомогу. Був товариським, комунікабельним, дружелюбним. Товаришів у нього було багато», – сказала дружина Інна.

Поховали Володимира на кладовищі в рідному селі.

У захисника залишилися дружина, син і донька.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button