ВійнаКультура

Акторка Наталка Денисенко розповіла, як її батьки рятувалися без води та ліків у Чернігові

Відома українська акторка Наталка Денисенко після початку повномасштабної війни переїхала з маленьким сином до безпечного регіону, однак згодом повернулася до Києва. Батьки ж акторки тривалий час залишалися в Чернігові, який був під активними обстрілами. Зірка розповіла, як вони рятувалися без ліків та води.

В інтерв’ю ЖВЛ українська акторка театру і кіно розповіла, як її батьки виживали в Чернігові, який довгий час був під обстрілами окупантів. Ситуацію обтяжувало те, що мама зірки була щойно виписана з лікарні і потребувала антибіотиків. Цих ліків в аптеках не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Народні партизани» Сновської громади, живий щит проти танків і діяння ФСБ

«Моя мама була тільки після лікарні. Вони сиділи в підвалі. Були потрібні антибіотики, а в аптеках уже нічого не було. Зі світлом були проблеми, зі зв’язком теж, потім закінчилася вода, але мої батьки не хотіли виїжджати. Я сиділа з дитиною і розуміла, що нічого не можу зробити, я не можу ніяк їм допомогти. Це морально було найскладніше», – розповіла Денисенко.

Із міста, в якому виникали проблеми з постачанням продуктів і води, батьки акторки не наважувалися виїжджати. Однак пізніше Наталці Денисенко вдалося організувати евакуацію до Хмельницького. У цьому їй допомогли знайомі.

Наразі Наталка Денисенко повернулася із сином до Києва, а чоловік акторки захищає Україну в лавах ЗСУ.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button