Суспільство

Президент підписав «кадровий» Указ, пов’язаний із Корюківським районом

На офіційному сайті президента України з’явився Указ Володимира Зеленського. Цим документом регулюються деякі зміни призначення на керівні посади в державних органах влади військовослужбовців.

Серед іншого, в Указі йдеться і про те, що на посаду голови Корюківської районної державної адміністрації Чернігівської області може бути призначений військовослужбовець, який відряджаються у встановленому законодавством порядку із залишенням на військовій службі (без виключення зі списків особового складу).

Як ми вже повідомляли, на посаду голови Корюківського району претендує військовослужбовець із Сновська Павло Мірошниченко. Його кандидатура була погоджена Кабміном ще 12 грудня 2023 року.

Тому можна припустити, що найближчим часом буде кадрове розпорядження президента, яке стосуватиметься Чернігівщини.

Також нині вакантними залишаються ще дві керівні посади – голови Чернігівської РВА і голови Новгород-Сіверської РВА.

Андрій Попик, який очолював Чернігівську районну військову адміністрацію, 18 червня 2024 року написав заяву на звільнення у зв’язку із станом здоров’я.

А Сергій Сергієнко, який очолював Новгород-Сіверський район, написав заяву на звільнення, мовляв, через пропозицію посилити інший напрям роботи у сфері обороноздатності області.

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button