Політика

Павло Мірошніченко призначений начальником Корюківської РДА – які очікування від нового очільника

Павла Мірошніченка 23 липня 2024 року, відповідно до розпорядження Президента України Володимира Зеленського, було призначено на посаду очільника Корюківської районної військової адміністрації. Про очікування від співпраці з новим керівником РВА «ЧЕЛАЙН» розпитав у представників громад, які належать до Корюківського району.

«Сновська громада – прикордонна, тож насамперед розраховуємо на плідну співпрацю в межах проведення безпекових заходів для населення нашої громади. Є кілька основних напрямків діяльності, на яких ми плануємо сконцентрувати увагу. По-перше, це допомога жителям прикордонних населених пунктів: ідеться про організацію евакуації та поліпшення взаємодії місцевого самоврядування з людьми, які проживають на прикордонні. По-друге, це продовження робіт з облаштування укриттів у нашій громаді», – в коментарі для «ЧЕЛАЙН» розповіла перший заступник Сновського міського голови Марія Єфименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чаус офіційно представив нового очільника Корюківської РВА

«Я уже мав зустріч із Павлом Мірошніченком. Обговорили основні моменти співпраці, для нас це організація безпекових заходів для жителів громади, облаштування укриттів, розроблення плану евакуації та дій у разі непередбачуваних ситуацій. Звісно, сподіваємося на плідну співпрацю задля безпеки нашої громади», – у коментарі для «ЧЕЛАЙН» зазначив секретар Менської міської ради Юрій Стальниченко.

Нагадаємо, раніше Павло Мірошніченко обіймав посаду першого заступника Сновського міського голови. 9 серпня 2022 року був мобілізований. До призначення на посаду начальника Корюківської РВА захищав Україну від окупантів у лавах прикордонників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button