Суспільство

На Чернігівщині перекриють рух автодорогою Р-83 через аварійні роботи

В зв’язку з проведення аварійних робіт з ліквідації пошкоджень водопропускної труби на км 158+660 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-83 Славутич – Любеч – Ріпки – М-01 – Городня – Н-28 – Сновськ – Корюківка – Семенівка – Костобобрів – Чайкине – Н-27.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області.

З 8-ї години 14 серпня вводить тимчасове закриття руху для всіх транспортних засобів. Місце проведення робіт — поза межами населених пунктів, на ділянці траси між селом Маховики та містом Корюківка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показники в нормі: у Чернігові перевірили якість води на одному з найлюдяніших пляжів міста

Орієнтовно відкриття руху заплановано з 8-ї години  16 серпня.

Об’їзд транспорту буде здійснюватися автомобільними дорогами:

Р-83 Славутич – Любеч – Ріпки – /М-01/ – Городня – /Н-28/ – Сновськ – Корюківка – Семенівка – Костобобрів – Чайкине – /Н-27/, Під’їзд до селища Березна;

Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч;

Т-25-36 Корюківка – Сахутівка – Мена.

Село Великий Щимель – напрямок селища Березна по а/д Р-83, під’їзд до селища Березна – від селища Березна по а/д Н-27 до м. Мена – від м. Мена по а/д Т-25-36 до м. Корюківка та в зворотному напрямку.

Крім цього, з 27 липня 2024 у зв’язку з проведенням робіт з ремонту водопропускної труби орієнтовно на місяць перекрито рух транспорту на км 180+745 дороги Р-83 у селі Сядрине.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button