Кримінал

У Чернігові патрульні затримали водія «під кайфом» і з підробленим посвідченням

Вчора, близько 22-ї години, на вулиці Елеваторній ми зупинили за порушення ПДР автомобіль ВАЗ 2106.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Під час спілкування з 35-річним кермувальником патрульні помітили зовнішні ознаки наркотичного спʼяніння, проте чоловік категорично відмовився від проходження огляду.

Водій помітно нервував, тому поліцейські прийняли рішення провести поверхневу перевірку, під час якої виявили два зіп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційним судом підтверджено законність вироку стосовно двох військових рф, які знущались над місцевими мешканцями в Іванівці

Також під час перевірки документів зʼясувалося, що посвідчення водія, яке чоловік надав поліцейським, має ознаки підробки. За інформацією єдиної системи Національної поліції, документ із зазначеним номером та серією відсутній.

Водій не заперечував того, що документ несправжній. За його словами, посвідчення він прибав в Інтернеті.

На кермувальника склали кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння) та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права, вчинено повторно) КУпАП. Чоловік продовжив спілкування вже зі слідчим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button