Кримінал

Під час комендантської години патрульні Чернігівщини затримали нетверезого водія

Сьогодні під час дії комендантської години на дорожній станції патрульної поліції зупинили автомобіль Hyundai Santa FE.

Під час спілкування з 49-річним кермувальником патрульні помітили у нього ознаки алкогольного спʼяніння. Чоловік погодився пройти огляд. Результат — 1,71 проміле.

Також під час перевірки документів зʼясувалося, що водій не має права керування транспортними засобами та не має при собі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Почувши, що патрульні складатимуть адмінматеріали стосовно нього, водій став пропонувати охоронцям порядку вирішити питання без протоколу за певну грошову винагороду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Чернігівському районі поліція відсторонила від керування нетверезого водія

Патрульні одразу попередили громадянина, що пропозиція неправомірної вигоди — злочин. За це його можуть притягнути до кримінальної відповідальності. Також нагадали, що вся їхня розмова фіксується на бодікамеру і відео буде цьому доказом.

Чоловік продовжував наполягати на своєму. Після неодноразових попереджень припинити протиправні дії поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні склали на кермувальника низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані спʼяніння), за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та за ст. 126 (Керування транспортними засобами особою, яка не має при собі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу) КУпАП. Автомобіль евакуйовано на арештмайданчик. Чоловік продовжив спілкування вже зі слідчим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button