Суспільство

На Чернігівщині невідомі незаконно нарубали дерев на понад 290 тисяч гривень

Уздовж автомобільної дороги Малинівка – Стаси Чернігівського району невідомі здійснили вирубку різних порід дерев, переважно берези, чим завдали збитків державі на понад 290 тисяч гривень. 

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Чернігівській області.

Через застосунок «ЕкоЗагроза» до Державної екологічної інспекції у Чернігівській області надійшло звернення стосовно незаконної вирубки дерев різних порід уздовж автомобільної дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині накрили групу шахраїв, які ошукували людей по всій Україні на продажах неіснуючого товару (Відео)

Фахівці відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу оперативно виїхали на зазначену у зверненні територію та підтвердили факт незаконної вирубки дерев, переважно берези повислої, провели заміри діаметрів пнів та склали перелікову відомість.

Екоінспекція у Чернігівській області здійснила розрахунок розміру шкоди, заподіяної внаслідок незаконної рубки, на суму понад 290 тисяч гривень.

Матеріали направлені до Чернігівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, порушено кримінальну справу.

Наразі ведеться розслідування з встановлення осіб, причетних до вирубки дерев із метою притягнення їх до відповідальності та відшкодування заподіяної шкоди.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button