Війна

Боронячи Україну, загинув боєць із Чернігівщини

Боронячи Батьківщину від російських окупантів, загинув воїн Олег Андрійович Кожура.

Про це повідомляє Козелецька селищна рада.

Солдат Кожура Олег Андрійович із позивним «Аліжанс» загинув 29 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Група військових, у складі якої був Олег, потрапила під масований обстріл ворожими дронами. Олег отримав поранення, не сумісні з життям.

Захиснику було 27 років (02.04.1997 р.н.). Кожура Олег Андрійович народився в м.Києві. Навчався в Київській середній загальноосвітній школі №45. У 2017 році вступив до Київського транспортно-технологічного коледжу, де здобув освіту спеціаліста експлуатації та ремонту підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин. Після закінчення коледжу вступив до вищого навчального закладу «Національна академія управління» і здобув кваліфікацію бакалавра за спеціальністю «маркетинг».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжин втратив Героя

У родині Олег був підтримкою батьку, безмежно любив матір, турбувався про молодшу сестру. Завжди допомагав рідним у будь-якій справі словом і ділом. Олег був працьовитим, мав світлі думки, глибоку душу і чуйне серце.

Він був надійним другом, завжди підтримував близьких людей, допомагав доброю порадою і посильною працею, був душею компанії. Олег кохав і був коханим. У стосунках був чесним і вірним. За словами рідних, він був повітрям, без якого неможливо жити.

У вільний час Олег займався саморозвитком, вивчав і пізнавав нові сфери життя. Любив мандрувати, читати, переглядати кінофільми та займатися спортом. Завжди підтримував здоровий спосіб життя і закликав до цього інших.

Вдома на захисника чекали батьки, сестра, рідні, кохана та близькі друзі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button