Суспільство

На Чернігівщині браконьєр із Київщини трьома сітками наловив риби на понад 46 тисяч гривень

У неділю, 22 вересня, під час рейду Чернігівський рибоохоронний патруль разом із працівниками Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області на водоймах Чернігівського району викрив грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляє Чернігівський рибоохоронний патруль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купив в інтернеті: на Чернігівщині у 53-річного водія виявили фальшиве посвідчення

На озері поблизу села Білики Остерської громади виявлено браконьєра, який виловлював рибу за допомогою трьох сіток простих і поріжних, що є забороненими знаряддями лову. В протизаконний спосіб порушник добув 26 екземплярів риби, загальною вагою 14 кг: карась сріблястий – 11, лин – 6, краснопірка – 6, окунь звичайний – 2 та сазан – 1. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 46 393 гривні. Правопорушником виявився мешканець села Залісся Броварського району Київської області.

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського РУП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіція відомості про вчинене правопорушення внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Козелецького районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button