Суспільство

Фарба «Снежка» для стін та фасадів

Види фарби для стін та її характеристика

Фарба для стін відіграє важливу роль при обробці приміщень, саме вона надає інтер’єру привабливого вигляду, а також захищає від зовнішніх впливів. Сучасна фарба для стін буває декількох видів і кожна з них підійде певного типу поверхні. Давайте розглянемо основні типи фарб для внутрішніх та зовнішніх стін:

  1. Акрилові фарби: Досить універсальні, підійдуть для зовнішніх та внутрішніх робіт. Їхні переваги, стійкі до вологи, еластичні, не мають запаху і швидко сохнуть. Підійдуть для штукатурки, бетону, гіпсокартону та цегли.
  2. Латексні фарби: Застосовують для вологих приміщень (ванна, кухня). До їх переваг можна віднести міцність, легко миються та утворюють гладке покриття. Використовуються на штукатурці, бетоні, цеглі та гіпсокартоні.
  3. Водоемульсійні фарби: Підходять для внутрішніх робіт Їх переваги швидко сохнуть, екологічні та дозволяють стінам «дихати». Можна фарбувати бетон, штукатурку, дерево та гіпсокартон.
  4. Силіконові фарби: У більшості випадків їх використовують для фасадів, але можна і для приміщень всередині. Мають водовідштовхувальну здатність, стійкі до забруднень і висока паропроникність. Підходять для цегли, штукатурки та бетону
  5. Алкідні фарби: Більше підходять для зовнішніх робіт До їх переваг можна віднести міцність, добре переносять механічні пошкодження, хімічні дії та вологу. Підходять для бетону, дерева та металу
  6. Олійні фарби: Їх використовують для зовнішніх робот, рідше для внутрішніх, тому що вони довго висихають і мають запах. Її переваги довговічність та стійкість до зовнішніх факторів. Підійдуть для бетону, дерева та металу
  7. Миючі фарби: Використовують у ванній, кухні та дитячій Вони легко миються, стійкі до забруднень та вологи. Підходять для гіпсокартону, бетону та штукатурки.
  8. Декоративні фарби: Створюють унікальну текстуру та декоративний ефект. З їх допомогою можна досягти різних візуальних ефектів (гладких, матових і фактурних покриттів)

Фарба Снежка та її переваги

Фасадна фарба «Снежка» має великий споживчий попит, підходить для обробки та захисту зовнішніх стін. Лінійка цієї фарби включає акрилові, силіконові та силікатні види, тому фасадна фарба Снежка має свої переваги перед іншими фарбами:

  1. Стійкість до зовнішніх факторів: Вона запобігає утворенню тріщин та вицвітання, стійка до зовнішніх факторів (сонце, опади тощо)
  2. Захищає від вологи: До складу фарби входять водовідштовхувальні компоненти, які захищають стіни від руйнування та проникнення вологи.
  3. Паропроникність: Найважливіша властивість фарби, так як вона дозволяє стінам «дихати»
  4. Висока хованість: Фарба відмінно лягає на будь-яку поверхню (дерево, цеглу і т.д.)
  5. Довговічність: Завдяки сучасним технологіям та якісним компонентам покриття “Снежка” має підвищену стійкість, що дозволяє надовго зберегти естетичний вигляд фасаду.

Асортимент «Снежка» включає кілька серій фасадних фарб, кожна з яких призначена для різних умов експлуатації, але вибір залишається за вами.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button