Суспільство (відео)

«Творчі люди» – Чернігівський художній музей презентує виставку робіт студентів кафедри архітектури та дизайну (Відео)

Виставку художніх і проєктних робіт під назвою «Творчі люди» презентували для чернігівців в одній із виставкових зал Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Ґалаґана.

 «Долучилися до виставки четверо викладачів кафедри, наші студенти. Також оскільки викладачі кафедри ведуть творчі гуртки, то до виставки долучені роботи дитячі.»,- Едуард Красний – художник; викладач кафедри архітектури та дизайну НУ «Чернігівська політехніка»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тварини дуже бояться обстрілів, є загиблі, але ми нікому не потрібні»: вчителька з Семенівки піклується про 38 собак і 45 котів

На виставці представлені роботи та проєкти викладачів кафедри архітектури та дизайну Навчально-наукового інституту інженерії, виробництва та будівництва Національного університету «Чернігівська політехніка». Експозицію продовжують студентські твори, а також приблизно сорок робіт учнів художньої студії, керівниками якої є викладачі університету.

Роботи, представлені на виставці, створені в різних стилях, утім, за словами співорганізатора виставки Едуарда Красного, таким чином автори прагнули показати, що навіть попри різноплановість у втіленні, вони поєднані.

 «Нас всіх поєднує образ. Тому що навіть якщо взяти архітектуру, скульптуру, дизайн, живопис, графіку, то алгоритм створення чогось креативного та авторського в нас однаковий.»,-  Едуард Красний – художник; викладач кафедри архітектури та дизайну НУ «Чернігівська політехніка»

Виставку може відвідати кожен зацікавлений чернігівець у робочі години Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Ґалаґана.

Таліна Тарасенко

Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button