Суспільство (відео)

Гумористи у Чернігові підкорювали «Хруща» (Відео)

Як відомо, сміх продовжує життя, тому на День молоді у Чернігів завітав щорічний міжнародний фестиваль гумору КВК — «Хрущ-2016».

Фестиваль став настільки популярним, що проводиться у нашому місті в дванадцяте.

«Шість команд ми сьогодні зустріли, ще одна повинна була бути, але не доїхала. Міжнародний статус витримали. На фестивалі представлено п’ять команд з України і збірна вірмен «Джан», які навчаються в нашій країні», — говорить Валерій Семенець, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Доволі незвичним поєднанням на сцені стали елементи циркового мистецтва та гумору у виконанні київської команди «Дача показань», які змушували чернігівців надривати животи від сміху.

«Ми не вигадали новий жанр, використовуємо навички отримані у своїх навчальних закладах на сцені гри, яка улюблена для всіх», — розповів учасник команди «Дача показань».

Крім того, чернігівську публіку розважала колоритна збірна вірменів України «Джан», яка у минулому році стала другою на фестивалі.

«Рівень гри завжди зростає у Чернігові, команди дуже досвідчені і нам буде набагато приємніше  посісти перше місце. На це ми і націлені», — наголосив Овакім Арутюнян, учасник команди «Джан».

Конкурсна програма складалася із знайомства з командами та розминки із залом, за підсумками якої журі мало обрати переможця. Усі учасники продемонстрували серйозний рівень підготовки.

Переможцем фестивалю став «Тобі Альдервейрельд» з Прилук. Друге місце посіла збірна вірменів України «Джан». Третьою стала київська «Дача показань».

Ще статті по темі

Back to top button