Суспільство

Із сьогоднішнього дня низка маршрутів громадського транспорту зазнають змін

Низка маршрутів зазнає змін через ремонтні роботи на перехресті вул. Левка Лук’яненка та проспекту Михайла Грушевського. Перекриття ділянок дороги розпочнеться 15 жовтня і триватиме, орієнтовно, до 26 жовтня. Роботи триватимуть в дві черги.

Про це повідомляє Управління транспорту.

Тролейбуси:

Відсьогодні призупиняється рух тролейбусів за маршрутами № 7А, 10 та № 11

Вносяться зміни до тролейбусних маршрутів # 8 та 9.

8т «Міська лікарня № 2 – КСК» тимчасово змінить кінцеву зупинку «Міська лікарня # 2» на зупинку «Лижна база». Від перехрестя проспекту Левка Лукʼяненка/вул. Шевченка тролейбуси прямуватимуть до кінцевої зупинки «Лижна база».

9 «Міська лікарня № 2 – Автозавод» від автозаводу до міської лікарні # 2 за звичною схемою.

Від зупинки «Міська лікарня № 2» рух тролейбусів буде скеровано по проспекту Михайла Грушевського, вулицях 1-ї Танкової бригади, Володимира Коваленка, Соборності, проспекту Левка Лук’яненка, вулиці Шевченка і далі – за своїм маршрутом у напрямку Автозаводу.

Додається альтернативний тролейбусний маршрут 11А

11А «Вул. Незалежності — Діагностичний центр».

В напрямку кінцевої зупинки «Діагностичний центр» від перехрестя Проспект Левка Лукʼяненка/ вул. Київська рух автобусів буде скеровано по вул. Київська, вул. Олексія Сенюка, проспектам Михайла Грушевського, Левка Лукʼяненка та далі до зупинки «Діагностичний центр».

Від кінцевої зупинки «Діагностичний центр» в напрямку вул. Незалежності від зупинки вул. Всіхсвятська рух автобусів буде скеровано по Проспекту Перемоги, вул. Тракторна, вул. Прилуцька, вул. Олексія Сенюка, вул. Київська, проспект Левка Лукʼяненка і далі за своїм маршрутом до кінцевої зупинки «вул. Незалежності».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на чотири дні перекриють рух на ділянках дороги по проспекту Левка Лук’яненка

Автобуси:

При застосуванні першої черги (орієнтовно до 18 жовтня):

21 «Олександрівка – Автозавод» з кінцевої зупинки «Олександрівка» буде скеровано по проспекту Михайла Грушевського, вулицях 1-ї Танкової бригади, Космонавтів, Соборності, проспекту Левка Лук’яненка і далі – за своїм маршрутом.

Від зупинки «Автозавод» в бік «Олександрівки» – за своїм маршрутом.

24 від зупинки «Залізничний вокзал» до кінцевої зупинки «вул. Захисників України» за своїм маршрутом.

При русі від кінцевої зупинки «вул. Захисників України» в напрямку Залізничного вокзалу від зупинки «вул. Всіхсвятська» рух автобусів буде скеровано по проспекту Перемоги, вул. Тракторна, вул. Прилуцька, проспекту Михайла Грушевського і далі – за своїм маршрутом.

24 А від зупинки «Залізничний вокзал» до кінцевої зупинки «вул. Захисників України» за своїм маршрутом.

В напрямку від кінцевої зупинки «вул. Захисників України» від перехрестя вул. Володимира Коваленка/вул. Соборності рух автобусів буде скеровано по вул. Соборності, проспекту Левка Лукʼяненка, проспекту Перемоги, вул. Тракторній, вул. Прилуцькій, проспекту Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.

27 скорочується до зупинки «Пологовий будинок»

Автобуси не їхатимуть до зупинки «Міська лікарня # 2»

31 при русі від кінцевої зупинки «Подусівка» в напрямку зупинки «Завод «ЧеЗаРа» від перехрестя вул. Київської/Олексія Сенюка рух автобусів буде скеровано по вулицях Олексія Сенюка, проспектах Михайла Грушевського та Левка Лук’яненка і далі – за своїм маршрутом до кінцевої зупинки «завод ЧеЗаРа».

Від кінцевої зупинки «завод ЧеЗаРа» в напрямку кінцевої зупинки «Подусівка» від зупинки «вул. Всіхсвятська» рух автобусів буде скеровано по проспекту Перемоги, вул. Тракторна, вул. Прилуцька, вул. Олексія Сенюка, вул. Київська та далі за своїм маршрутом.

33 «Мікрорайон «Зарічне» – мікрорайон «Новоселівка» в напрямку кінцевої зупинки «мікрорайон Новоселівка» за своїм маршрутом.

Від кінцевої зупинки «мікрорайон Новоселівка» від зупинки «вул. Всіхсвятська» рух автобусів буде скеровано по проспекту Перемоги, вул. Тракторна, вул. Прилуцька, вул. Олексія Сенюка, вул. Київська та далі за своїм маршрутом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button