Суспільство

Нетверезий водій спричинив ДТП та втік: на Чернігівщині розшукали порушника

До поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Березна-Сновськ. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Skoda» здійснив зіткнення із зустрічною вантажівкою «DAF» та поїхав з місця ДТП. На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Однак виявилось, порушник вдруге протягом року сів за кермо в нетверезому стані.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Поліцейські провели низку розшукових заходів та встановили особу правопорушника. Ним виявився  34-річний житель Сновської громади. Чоловік відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Також з’ясувалось, що водій вже був позбавлений права керування транспортним засобом за водіння в нетверезому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові у п’ятиповерхівці в одному з мікрорайонів міста стався вибух

Поліцейські відсторонили чоловіка від керування автомобілем та склали відносно нього адміністративні матеріали за рядом статей Кодексу України про адміністративні правопорушення:

— ч. 2 статті 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року);

— статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів);

— статтею 122-4 КУпАП (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди);

— ч. 1 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила поліс (договір) обов’язкового страхування та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу)

— ч. 5 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, вчинене повторно протягом року).

Адміністративні матеріали поліцейські направили до суду для ухвалення рішення.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button