Надзвичайні події

На Дніпрі потонув чернігівський рибалка (Фото)

Попри значне потепління та нестійкий льодовий покров на водоймах, любителі підлідної риболовлі продовжують нехтувати правилами безпеки та застереженнями рятувальників і легковажно виходять на тонку кригу.

Про це ЧЕline повідомили в управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

6 березня до Служби порятунку «101» у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Редьківка в річці Дніпро під час риболовлі провалився під тонку кригу та потонув чоловік.

Ним виявився 44-річний мешканець обласного центру, який того дня рибалив разом із товаришами. Опинившись у крижаній воді, чоловік почав кликати на допомогу. На жаль, врятувати його рибалки не встигли через велику відстань між ними.

Для проведення пошукових робіт залучалися працівники Чернігівської обласної водолазно-рятувальної служби, які за допомогою спеціального спорядження виявили тіло потопельника на дні водойми за 30 м від берега.

У зв’язку з цим рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням утриматися від виходу на тонку кригу водойм та завжди пам’ятати правила безпечної поведінки.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button