Колонка редактора

Геній, бабій і повелитель думок: парадокси Ейнштейна

Найнебезпечніша штука у Всесвіті – це наші думки! Це страшна сила! Якщо ми постійно думаємо про негативне, не впевнені у власних силах і весь час вагаємося, то…. наші сірі думки нас дуже скоро з’їдять… Але водночас наші думки мають феноменальну рушійну силу. Якщо ви 24 години на добу налаштовуєте себе на позитив, думаєте лише про рух вперед і завжди впевнені у власних силах – ваші думки матеріалізуються в конкретні результати! Контролюйте думки – мисліть правильно!

Яскравий приклад – легендарний учений, геній-фізик, лауреат Нобелівської премії Альберт Ейнштейн. У своїй шедевральній книзі американський журналіст і біограф Волтер Айзексон у деталях описує життя цього грандіозного науковця. Без захоплення чи висміювання. Описує його життя – яким воно було: з перемогами і поразками, з доленосними і, навпаки, ганебними вчинками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині уже кілька років «живе» мамонт (Фото)

Безперечно, Альберт Ейнштейн, як і чимало науковців його рівня, був диваком. М’яко кажучи, «загадковим» було його ставлення до людей, зокрема, родини і дітей. Незрозумілою була ситуація з донькою, яку вони з першою дружиною «загубили» в житті. Свою першу дитину вони або комусь назавжди віддали, або дівчинка померла в трьохрічному віці, перебуваючи на вихованні в чужих людей. Дивними були також стосунки Ейнштейна з його двома синами. Не роблять честі вченому і його любовні «марафони». За життя він мав понад десять коханок і навіть одружився зі своєю двоюрідною сестрою. Але не через це в усьому світі знають Ейнштейна.

Альберт Ейнштейн – це унікальна людина, яка мала нестандартне мислення і неймовірні думки. Його принижували, встромляли палиці в колеса, конкуренти і заздрісники всіляко намагалися не допустити в світ науки. Він потерпав від нестачі грошей і нерозуміння з боку батьків. Однак чітко зосередився на єдиній меті – хай там що, але стати науковцем. А в ті часи це було дуже-дуже непросто. Та завдяки вірі в себе, своїм думкам і титанічній праці (Ейнштейн через науку частенько забував про їжу, через що потім мав великі проблеми зі здоров’ям) він досягнув космічних результатів. Його теорію відносності, революційні думки з приводу Всесвіту, простору і часу навіть зараз зможуть зрозуміти далеко не всі. Розум і думки Ейнштейна – феномен людства.

Тому вірте в себе, мисліть і ніколи не зупиняйтеся на шляху до мети. Думки – перша і найголовніша стадія реалізації мрії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button