Культура (Вiдео)

Другий епізод шоу America’s Got Talent: Чернігівський театр тіней Verba знову дивував глядачів (Відео)

Днями вийшов другий епізод шоу America’s Got Talent за участі Чернігівського театру тіней Verba Shadow (https://verbashadow.com/uk).

Перший виступ був дуже успішним, і його подивилися понад 10 мільйонів глядачів по всьому світу. Історія, яку показав театр тіней Verba, близька не лише українському глядачеві. Вона так само зачепила спогади багатьох людей в США, Сирії та В’єтнамі. Хтось писав, що ця історія нагадує їм про їхніх близьких, про батька або брата, які загинули на війні. А хтось просто захоплювався пластикою танцюристів і тим, як за допомогою одних тільки тіл можна розповісти цілу історію.

Щойно спала ейфорія після першого виступу, як постало питання, що показати в другому турі. Це мала бути зовсім інша історія — те, чого в жодному разі не могли очікувати ні глядачі, ні судді.

Театр тіней — це те, що дивує і заворожує, те, що більше схоже на незвичайний мультфільм, ніж на театр.

Тож порадившись із Володимиром Маріним — режисером, який створював історію для першого виступу, вирішили показати постановку про чарівника.

Цей сюжет дає змогу максимально розкрити всі можливості як театру тіней, так і 3D-технології. Останні уможливили розширення меж звичного «плаского»театру тіней. Техніка артистів, барвисті костюми і візуальні спецефекти мали вразити глядачів і журі.

Зйомки другого туру відбувалися на території Universal Studios Hollywood. Артисти ніби потрапили в інший світ. Тут знімали величезну кількість відомих фільмів, наприклад «Трансформери», «Сам удома», «Назад у майбутнє», «Пірати карибського моря» тощо.

Основна відмінність цього туру від першого — наявність величезної кількості інтерв’ю, адже тепер кожен учасник стає реальним претендентом на вихід у прямі ефіри і перемогу в шоу. Два дня зйомок у різних локаціях, інтерв’ю для телебачення та соцмереж, і тільки після цього — виступ наживо.

Усім суддям неймовірно сподобався номер. Це справді було чимось новим — таким, якого ще ніхто ніколи не бачив. Далі артистам залишається тільки чекати, чи оберуть їх серед інших учасників для подальшої участі й боротьби за 1 мільйон доларів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button