Культура (Вiдео)

Чернігівський гурт «Голос душі» записав відео до власної романтичної пісні (Відео)

Пісня «Коханий» стала першим синглом гурту, який існує з 2015 році. Його створила п’ять років тому чернігівка Ольга Швед.

Солістка гурту розповідає про пісню так: «Це зізнання в коханні кожної жінки своєму коханому. Це прості слова, які надихають на героїчні вчинки. Це маленька історія одного кохання, яка показує велич Любові у Всесвіті. Як гарна музика надовго залишає свій слід на душі слухача, так і щирі почуття оселяються в серці назавжди».

Музиканти зазначають: «Коханий» – найромантичніша пісня команди. Саме тому для зйомок відео гурт «Голос душі» обрав ретро-образ аби зробити візуальний акцент на тому, що справжня любов не підвладна часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський гурт написав пісню про кохання

Довідка

За час існування гурт став переможцем багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Зокрема – фіналістами 30-го ювілейного всеукраїнського фестивалю «ЧЕРВОНА РУТА» (м. Чернівці, 2019) та міжнародного фестивалю української культури «UCRANIA FEST» в Іспанії (Барселона, 2019).

Гурт активно розвивається, вже відіграв 3 сольні концерти в рідному місті. Наразі у творчому доробку музикантів більше 20 авторських пісень

Команда планує записати і презентувати до наступного дня народження гурту перший студійний альбом. Очікуйте його навесні 2021 року.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: 0462

Ще статті по темі

Back to top button