Культура (Вiдео)

На Чернігівщині журналістка та редактор газети видала поетичну збірку (Відео)

У Чернігові в обласній бібліотеці імені Короленка презентували збірку поезії Олени Компанець «Ромашки не знають жури».

«Особливість її творчості полягає в тому що вона пише дуже легко і дуже влучно. І як вона каже, у неї ці рядки ідуть просто від серця, щиро від душі. І коли читаєш цю книжку, це одразу помітно. Вона як легко пишеться, так і легко читається»,- Олександр Назаренко, голова ЧОО Національної спілки журналістів України.

Олена Компанець – зі Сновщини, за фахом учитель, за професією – журналіст, багато років очолює місцеву газету «Промінь», займає активну громадсько-політичну позицію. Привітати поетесу з її дебютною збіркою прийшли колеги та друзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «квітковому раю» Чернігова цвіте юка (Фото)

«Сьогодні буде читання віршів, вітання від друзів, колег. І, звісно, хочемо показати її творчість, що вона хотіла показати у своїх творах. Насамперед це любов до рідної землі, до своєї землі, до життя»,- Надія Заваліна, модератор заходу.

У своїх віршах Олена Компанець описує життя, все, що її оточує, все, що їй не байдуже.

«Про все, що бачу. Про людей. Про свою рідну Сновщину. Про любов. Взагалі розмірковую на філософські теми, про сутність цього буття. Воно таке стрімке»,- Олена Компанець, поетеса, авторка збірки «Ромашки не знають жури».

Поетеса-журналіст пише вірші ще з юності. А видання її збірки – це ще одна сходинка в творчому розвитку та можливість донести свій духовний світ до ширшого кола читачів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button