Культура (Вiдео)

«По її книжки стоять черги»: в Чернігові презентували роман відомої письменниці (Відео)

Затребувана чернігівська письменниця Валентина Мастєрова презентувала світу свій новий роман «Тобі скажу». Роман історичний.

«Ця моя робота повертає добре ім’я князю Олегу Святославичу, якого в історії називають Гориславичем. Його звинувачували в багатьох негативних вчинках, у тому, що він чинив розбрат на Русі, і це є люта неправда», — Валентина Мастєрова, письменниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книга да Вінчі: до Чернігова невдовзі приїде «таємниче» видання відомого вченого

Олега Святославовича, внука Ярослава Мудрого, звинувачували в розбраті. Цей роман же спростовує звинувачення на адресу чернігівського князя. Загалом Валентина Мастєрова – авторка багатьох оповідань і це вже третього роману.

«Я не вирішую, що писати. Я глибоко переконана, що коли народжується письменник, то разом із ним народжуються і теми. Ми живемо і в якийсь момент набуваємо досвіду, тож включається оця потреба працювати над цим романом», — Валентина Мастєрова, письменниця.

«Це дуже запитувана письменниця, і в нашій бібліотеці майже ніколи немає її книжок, адже їх одразу розбирають, по них стоять черги, люди записуються», — Людмила Зіневич, директор чернігівської бібліотечної системи.

Обсяг роману «Тобі скажу» налічує приблизно 300 сторінок. Кількість, яку планується надрукувати, – 5000 примірників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button