Кримінал (Відео)

Батько вбитого у Прилуках 14-річного хлопця приїхав до ДБР (Відео)

Вимагати від ДБР узятися за справу та покарати некомпетентних поліцейських збираються батьки загиблого місяць тому в Прилуках 14-річного Дениса Чаленка. Його тато приїхав у Київ і наразі разом з адвокатом перебуває в ДБР, щоб тут розпочати розслідування діяльності прилуцької та чернігівської поліції, йдеться в сюжеті ТСН.

Напередодні ввечері, за місяць від дня смерті Дениса, статтю, за якою розслідують справу, перекваліфікували на «навмисне вбивство».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські у Прилуках провели слідчий експеримент, аби з’ясувати як загинув 14-річний Денис Чаленко

Нагадаємо, ввечері 29 жовтня 14-річного Дениса Чаленка виявили мертвим на залізничних коліях у Прилуках. За офіційною інформацією ГУ НП в області, підліток переходив залізничну колію у невстановленому місці і його збив дизель-потяг сполученням «Ніжин-Гребінка». Учень 9-го класу однієї з місцевих шкіл загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень.

Поліція відкрила провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років. Триває досудове розслідування. Батьки не вірять в офіційну версію слідства, говорять про вбивство і вимагають всебічного розслідування цієї справи. Є інформація про погрози підлітку старшими хлопцями. У місті пройшли масові акції протесту з вимогами розслідувати цю справу. Слідство передали до Головного слідчого управління Нацполіції, а також змінили керівника Прилуцького відділу поліції.

Джерело: Уніан

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button