Політика (відео)

Андрій Садовий у Чернігові: про олігархів, чернігівський аеропорт і припинення війни (Відео)

*Імідж

Мер Львова, лідер партії «Самопоміч» і кандидат у президенти України Андрій Садовий завітав до Чернігова. Підсумком візиту стала зустріч із громадою, де всі присутні мали змогу спостерігати своєрідний батл – запитання від екс-міністра економіки Павла Шеремети та відповідь від Садового, далі охочі безпосередньо спілкувались з очільником найуспішнішого міста України.

«Мені так сподобався Львів. Тому мені дуже цікаво послухати програму Садового», — Людмила Папоротна, жителька Чернігова.

«Те, що він мер, то означає, що вже господарник. Отже, щось може. Він не політик, не говорила, а чоловік діла», — Анатолій Білан, житель Чернігова.

«Він у Львові багато зробив хорошого. Усі люди задоволені. Ми сподіваємось, що і в нас усе буде добре», — Лідія Сивоконь, жителька Чернігова.

Андрій Садовий, який без перебільшень зробив сучасний Львів, відзначив потенціал і нашого міста.

«Коли приїжджаю до Чернігова, я апріорі вже в нього закохуюсь. Тому що у вас неймовірно великий потенціал. Ви дуже круте місто», — Андрій Садовий, кандидат у президенти України, лідер партії «Самопоміч».

А під час зустрічі з мером Чернігова дав пораду – сучасне туристичне місто, що розвивається, можливе тільки за умови авіасполучення.

«Друзі мої, сто років тому було правило. Є річка – є місто. Немає річки – немає міста. Сьогодні інше правило. Є аеропорт – є місто. Немає аеропорту – немає міста», — Андрій Садовий, кандидат у президенти України, лідер партії «Самопоміч».

Перший і головний акцент Садового-президента – це економіка, виробництво, робочі місця. Решта – це супутні цілі, які мають дати дорогу економічному та соціальному зростанню. Головна ж перепона цьому сьогодні – це корупція, олігархія, монополії, що тісно пов’язані з політикою.

«Питання деолігархізації – це має бути політична воля. Тільки тоді буде порядок. Якщо хочеш працювати у Україні – сплачуй податки, жодних монополій і, боронь Боже, щоб ти ліз у політику», — Андрій Садовий, кандидат у президенти України, лідер партії «Самопоміч».

Ще одна глобальна біда України – це Росія. У питаннях повернення Донбасу та Криму лідер «Самопомочі» має прості відповіді. Спершу для цього маємо зробити два кроки. По-перше, звільнитись від російської агентури.

«Як ми збираємось вигравати війну, якщо в нас російська агентура має тотальний вплив. Коли Медведчук вільно почувається, коли Бабаков є власником наших обленерго. У нас найбільше імпорту з Росії», — Андрій Садовий, кандидат у президенти України, лідер партії «Самопоміч».

По-друге, стати успішною країною, поставивши пріоритети миру та життя людей.

«Для мене життя людей – це питання №1. Тому ми повинні мати дуже жорстку лінію розмежування. Ми повинні захищати кожного нашого солдата, давши йому надсучасну зброю. Ми повинні захистити територію України, яку ми контролюємо, і банально тут наводити порядок. Порядок у власній хаті», — Андрій Садовий, кандидат у президенти України, лідер партії «Самопоміч».

Загалом зустріч з Андрієм Садовим зібрала аншлаг серед чернігівців. Мер Львова як господарник ставив багато пріоритетів, що повинні кардинально змінити країну. Зокрема, це переформатування правоохоронних органів, зменшення бюрократичного апарату та перегляд співпраці щодо кредитування Міжнародним валютним фондом, умови якого стримують зростання економіки в країні.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button