Політика (відео)

Роман Безсмертний розповів чернігівцям про свій президентський план дій (Відео)

Імідж

Україна – унікальна держава з надзвичайним потенціалом, багатими природними і, головне, людськими інтелектуальними ресурсами. Але через хворобливість державних інституцій, які не працюють на суспільство, життя з кожним роком перетворюється на своєрідний квест під назвою «Залишитися в живих». Але країну врятувати ще не пізно. Свою доктрину суцільного перезаснування України презентував у Чернігові відомий український політик, державний діяч і майбутній кандидат у Президенти Роман Безсмертний.

Окремий блок запитань був пов’язаний із війною. Роман Безсмертний має власні думки з цього приводу і впевнений, що війну можна припинити дуже швидко, якщо діяти за чітким алгоритмом.

На думку політика, українці мають усвідомити фундаментальну річ: основні цінності – це родина і людина. Наостанок Роман Безсмертний побажав чернігівцям не занепадати духом, а, навпаки, – долучатися до розбудови нової держави, демонструвати своїми прикладами, що життя в Україні можна змінити на краще. Головне – чітко усвідомлювати і розуміти те, в якій Україні ми всі хочемо жити.

Ще статті по темі

Back to top button