Політика (відео)

Герой України, який втратив руки і зір на війні, підтримав Порошенка (Відео)

*Імідж

«Україна на шляху європейських змін», – саме під таким гаслом герой України, учасник українсько-російської війни Володимир Жемчугов зустрівся з журналістами на прес-конференції. Володимир Жемчугов родом із Красного Луча Луганської області. В часи окупації розпочав партизанську боротьбу за Україну.  Потрапив у полон. Далі був звільнений через обмін. До Чернігова приїхав, щоб розказати, чому підтримує на виборах нинішнього Президента.

«Він поставив крапку в цій нашій невизначеності. Чи до Євросоюзу, чи до Росії. Але зараз ми прийняли на законодавчому рівні і внесли до Конституції, що наш шлях – це Євросоюз і НАТО», — Володимир Жемчугов, Герой України, представник кандидата в президенти Петра Порошенка.

Визначився і не злякався. Петро Порошенко, на думку колишнього бранця Кремля, повністю виконав свою роль Головнокомандувача.

«Я бачив у Луганську в 2014-му, що було з представниками української влади. Дуже багато хто злякавсь. Петро Олексійович не злякався. Я впевнений, що він нас не продасть, не підставить, як це зробив Янукович», — Володимир Жемчугов, Герой України, представник кандидата в президенти Петра Порошенка.

Перебуваючи в стані війни, наша країна за президентства Петра Порошенка встигла запровадити нові реформи.

«Оці реформи які були початі – реформа армії, децентралізація влади. 3.05 – 3.08  Бачу, що зараз ми почали це, що його слова не розходяться з ділом», — Володимир Жемчугов, Герой України, представник кандидата в Президенти Петра Порошенка.

Водночас зміни відбувались на тлі шаленого спротиву, головну роль у якому грала наша ментальність і спорідненість із російським народом, який колись називали братнім.

«У нас дуже багато змішаних шлюбів, багато етнічних росіян. Я сам етнічний росіянин. Це все дуже тягне нас назад. Плюс ця радянська ідеологія. Фільми, книги тощо. Це все сильно на нас тисне», — Володимир Жемчугов, Герой України, представник кандидата в президенти Петра Порошенка.

На думку Володимира Жемчугова, сьогодні рух України вперед творитиме саме молодь. І ті стандарти та курс, визначені Президентом України, створять нову державу саме для молодого покоління українців.

«Я радий, що молодь стала на бік європейської інтеграції. Майбутнє все одно за молоддю», — Володимир Жемчугов, Герой України, представник кандидата в президенти Петра Порошенка.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button