Політика (відео)

Людмила Давиденко зустрілася з жителями сіл Бахмаччини (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко, дружина трагічно загиблого народного депутата Валерія Давиденка, яка зараз балотується в депутати Верховної Ради у 208-му виборчому окрузі, зустрілася з жителями сіл Бахмацького району.

«Для мене, як і для Валерія Миколайовича, село – це не територія, село – це люди, які тут живуть. Ми хочемо, щоб село жило, а не виживало», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я в це щиро вірю», – Леонід Душа підтримав на виборах Людмилу Давиденко (Відео)

Наразі одну перемогу Людмила Давиденко вже здобула. Конкуренти з виборчих перегонів докладали зусиль, щоб її не зареєстрували кандидатом у депутати. Але підступи опонентів були марними. Людмила Давиденко і її команда витримали цей удар і готові до подальшої боротьби.

«Але це ще не кінець. Ще оці 2-3 тижні нас так будуть із брудом мішати. І ви про нас багато чого дізнаєтеся, чого ми самі про себе навіть не знаємо. Але нічого. Як казали: якщо не можеш стоячи, то на колінах, не на колінах, то повзком, але до цілі», — Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Зараз Людмила Давиденко презентує людям свою програму та готовність продовжити справи свого чоловіка.

Підтримка сільгоспвиробника, особливо дрібного і середнього, інвестиції в сільську медицину, та й загалом допомога тим, хто цього потребує. Всі ці реальні добрі справи робив Валерій Давиденко, це продовжуватиме і його дружина.

«Я ніколи, ніколи не займалася політикою і не збираюся займатись політикою. Тому що словоблудів у нас дуже багато, а я хочу бути людиною не слова, а діла», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому окрузі.

Сьогодні цю просту жінку, яка вирішила взяти на себе ношу служити людям, можна назвати по-справжньому народним кандидатом, адже в усіх населених пунктах завжди є люди, які її підтримують, бо вірять: лише вона може перейняти естафету свого чоловіка та стати «локомотивом» розвитку регіону.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button