Політика (відео)

Захищати інтереси всіх мешканців Чернігівщини: «НАШ КРАЙ» окреслив план роботи на рік (Відео)

*Актуально

«НАШ КРАЙ» на Чернігівщині працює на благо всіх жителів регіону. Партія підтримує різні категорії населення: від молодих родин із дітьми до пенсіонерів. Саме такі результати річної роботи політичної сили обговорили під час зборів обласної організації «НАШОГО КРАЮ», що пройшли в Чернігові.

«Активісти «НАШОГО КРАЮ» долучаються до вирішення болючих питань. Допомагаємо землякам у скрутних життєвих обставинах, організовуємо цікаве дозвілля для дітей, популяризуємо спорт серед молоді. Підтримуємо навчальні заклади в громадах, дбаємо про ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій в Афганістані, бійців АТО. Допомагаємо медикам, вирішуємо екологічні проблеми в регіоні», — Юрій Музика, голова виконавчого комітету обласної організації ПП «НАШ КРАЙ», депутат Чернігівської обласної ради.

«За чотири роки було впроваджено дуже багато позитивних змін у громаді. Це добудова та відкриття школи №5. Її будували довше як 30 років. Ми поставили собі за мету, щоб усі наші навчальні заклади були такого рівня. Також будівництво амбулаторії в селі Володькова Дівиця. Придбали три шкільні автобуси та один – для відділу освіти», — Володимир Ігнатченко, носівський міський голова.

Таких результатів роботи вдається досягти завдяки продуманій кадровій політиці «НАШОГО КРАЮ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» виступив на захист інтересів чернігівців щодо врегулювання питання тарифів і недопущення їх зростання

«Кожен наш виборчий округ був закритий трьома депутатами від ПП «НАШ КРАЙ». Ми самі підбирали цих депутатів, спілкувалися з ними. І я дуже рада, тому що наш депутатський корпус – це такі креативні люди, які займають посади. Це директори шкіл, вчителі, медики, за якими тягнуться люди», — Тамара Нємченко, секретар Михайло-Коцюбинської селищної ради.

У результаті торішніх місцевих виборів партія «НАШ КРАЙ» увійшла до когорти лідерів. Тепер більше як 300 депутатів представляють політичну силу в радах різних рівнів по всій Чернігівщині. За підтримки «НАШОГО КРАЮ» обрано 15 голів територіальних громад.

«Змінився субрегіональний рівень. Зараз залишилися тільки п’ять районів. У цих районах обовязково повинні бути осередки. Потім звернемося з питанням фракційних обєднань. Із погляду партійної дисципліни… Бо політична партія має успіх на Чернігівщині і треба продовжувати роботу, щоб ми відстоювали інтереси всіх жителів Чернігівщини», — Борис Приходько, народний депутат України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» у Чернігівській облраді налаштований на конструктивну співпрацю в межах закону

Під час зустрічі говорили й про те, що 28 березня цього року в Україні проходитимуть проміжні вибори. На Чернігівщині їх проведуть у шістьох громадах, де обиратимуть 12 депутатів.

«Вертіївська та Крутівська сільські ради, Дмитрівська, Михайло-Коцюбинська і Седнівська селищні ради, Остерська міська рада. Ми підібрали 11 достойних кандидатів , які боротимуться за депутатські мандати», — Сергій Баришовець, голова Чернігівської обласної організації ПП «НАШ КРАЙ».

На минулорічних місцевих виборах «НАШ КРАЙ» подолав бар´єр у 5% голосів виборців. Партія зайняла шосте місце по Україні серед інших політичних сил. Тому на найближчих виборах вона може бути представлена й у Верховній Раді. На відміну від регіональних політичних проєктів.

«Це ті проєкти, які не можуть брати участь у виборах до Верховної Ради, у звязку з тим, що наступні вибори будуть тільки на пропорційній основі. І партія має набрати 5% по всій Україні. Всі ці проєкти, включно і з вашим «Рідним домом», не можуть претендувати на те, щоб бути представленими у Верховній Раді. Вони мають ходити і шукати, з ким обєднаються. У нас уже є низка пропозицій від тих, хто готовий до нас приєднуватися», — Олександр Мазурчак, співголова ПП «НАШ КРАЙ», голова виконкому.

Окрім цього, під час зборів зазначили, що «НАШ КРАЙ» є всеукраїнським лідером серед інших політичних сил за кількістю жінок у своєму складі – це понад 40%. Передові позиції – у Чернігівщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button