Політика (відео)

Головний тренер збірної України з вільної боротьби підтримав на виборах Людмилу Давиденко (Відео)

*Актуально

Людмилу Давиденко підтримав головний тренер національної збірної України з вільної боротьби Григорій Данько. Він порівняв кандидатку в народні депутати по 208-му з Ангелою Меркель.

«Я вас прошу підтримати нашого кандидата у Верховну Раду і я думаю, що ця жіночка буде керувати, як Ангела Меркель, і ми будемо процвітати», — Григорій Данько, головний тренер збірної України з вільної боротьби, депутат Чернігівської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка гурту «Смоляни» підтримала на виборах Людмилу Давиденко (Відео)

Людмила Давиденко під час відвідин Бахмаччини заявила, що основа того, над чим вона працюватиме, – це продовження програми її трагічно загиблого чоловіка Валерія Давиденка.

«Я іду на ці вибори, щоб відновити трішки справедливість, щоб усе те, що нам із вами близьке, рідне, мало можливість продовжуватися, щоб на ньому не ставився хрест. Дуже багато є проєктів, програм, є люди, які вірять в мене», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

Проста, надійна, своя. Такою є Людмила Давиденко. Саме тому довіра до неї в округу зростає з кожним днем.

«Віримо, надіємось. Буде усе так, як задумала Людмила Олексіївна. Єдине, що від нас залежить, – її підтримати», — Наталія Вернигора, сільська голова Голінки.

Сьогодні саме сільська місцевість без перебільшення «годує» країну, проте, на жаль, залишається депресивною та фінансується здебільшого за залишковим принципом.

«Ми прекрасно знаємо, інколи доводиться не жити, а виживати, і це несправедливо. Більшість бюджетних надходжень у нас формується за рахунок тих коштів, що заробляються чи надходять саме з сільських територій», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати по 208-му  виборчому округу.

Жити, а не виживати. Людмила Давиденко іде в парламент, щоб бути опорою для своїх виборців, щоб люди в селах і селищах жили, а не виживали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button