Політика (відео)

Солістка гурту «Смоляни» підтримала на виборах Людмилу Давиденко (Відео)

Кандидат у народні депутати у 208-му виборчому окрузі Людмила Давиденко зустрілась із жителями Куликівщини. Розповіла, що головним акцентом у її роботі буде розвиток підприємництва на місцях. Нові робочі місця дадуть можливість залишитись молоді в селі й отримати кошти на розвиток інфраструктури в громаді.

«Підтримувати підприємництво на селі. Якщо є робочі місця, якщо вчасно сплачуються податки і вони залишаються на місцях, то всі ці кошти спрямовуються на розвиток громади і конкретного населеного пункту. Ті гроші, які збираються з нашої плати за землю, з податку на доходи фізичних осіб, що всі ці кошти залишалися на розвиток громади»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

Разом із Людмилою Давиденко подарувати людям гарний настрій приїхав гурт з Борзнянщини – «Смоляни».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо людина вірить у Бога, вона не зробить поганого: Людмила Давиденко відвідала Менську громаду (Відео)

«Вона така тендітна, ніжна, добра, порядна, але сильна духом. Давайте ми всі її разом підтримаємо і я впевнена, що перемога буде за нами»,- Ольга Євченко, солістка гурту «Смоляни», Борзнянський район.

Сьогодні після зустрічей із народною кандидаткою в депутати в людей залишається відчуття надії на краще в завтрашньому дні. Адже Людмила Олексіївна – це та людина, яка може і готова продовжити розпочате її трагічно загиблим чоловіком Валерієм Давиденком.

«Бабуся вийшла, принесла вишитого Тараса Григоровича Шевченка, каже, подаруй Людмилі Олексіївні. Побажай їй успіху, щоб вона … там ще фото було покійного чоловіка, Валерія Миколайовича, на коні… каже, щоб вона завжди була на такому коні, бо вона для нас є продовжувачем його… а це для нас дуже важливо»,- Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Команда тих, хто підтримував Валерія Миколайовича, сьогодні по один бік і з Людмилою Давиденко. А спершу саме вони вмовили її піти шляхом свого чоловіка.

«Друзі Валерія Миколайовича, його однодумці. Ті люди, з якими він займався реформою децентралізації. Ті люди, представники невеликих сільгоспвиробників. Ті люди, які створюють невеликі переробні господарства. Вони почали телефонувати і казати: треба продовжити його роботу»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

Людмила Давиденко вірить, що вона зможе стати гідною зміною, достойним народним депутатом і продовжити роботу для людей, заради людей і разом із людьми.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button