Політика (відео)

Людмила Давиденко знає, як залучити гроші на розвиток громад (Відео)

Контроль за ресурсами, належними громаді, – це шлях до добробуту. Кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу Людмила Давиденко під час зустрічі з жителями Борзнянщини розповіла про стратегію розвитку сіл і селищ.

«Ми хочемо, щоб ви знали, скільки збирається податків, скільки збирається за рахунок орендної плати з землі, що здана на аукціоні, землі, яку орендують фермерські господарства. Ми хочемо, щоб це було здобутком. Тоді ви можете знати, як ці кошти розподіляються»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати по 208-му виборчому округу.

Повна інвентаризація майна та земель громади покаже, що насправді гроші є або що їх можна заробити. І село, його жителі можуть бути самодостатніми та заможними. Адже реформа децентралізації дала неймовірні можливості для розвитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко ініціюватиме проведення інвентаризації майна громад (Відео)

«Щоб кошти, які заробляють у селі, розподілялися не з Києва. Не від тих людей, які не розуміють що у нас тут відбувається»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати по 208-му виборчому округу.

«Ми хочемо вас об’єднати навколо нас. А ми готові прийти на допомогу. Розбудувати і робочі місця зробити. Є приклади.  Ми тримаємо поголів’я три тисячі, 1100 – тільки дійного стада. І будуємо, і розвиваємо»,- Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

Людмила Давиденко як народний депутат готова стати лобістом інтересів простих людей. Відстоювати їхні права в парламенті та на всіх рівнях влади. Тому, щоб обрати достойного кандидата, треба прийти на вибори та проголосувати.

«Останні роки нам увесь час говорять, що ми ні на що не можемо впливати, що наш голос нічого не змінить, що нічого ми не можемо змінити. Але це неправда. У нас є всі важелі впливу, і нам треба лише не бути байдужими»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати по 208-му виборчому округу.

Людмила Давиденко сьогодні готова стати депутатом від народу, готова іти шляхом свого трагічно загиблого чоловіка Валерія Давиденка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button