Політика (відео)

Готові відбудовувати Чернігівщину: партія «Слуга Народу» представила команду лідерів (Відео)

*Актуально 

Народні депутати, управлінці, професіонали. Усі вони зібралися під одним дахом на обласній конференції партії «Слуга Народу». Першим на сцену виходить голова обласної парторганізації, народний депутат України Павло Халімон. Він розповів про досягнення політичної сили за рік.

У партії «Слуга Народу» кажуть, що до влади на місцях мають прийти чесні та професійні люди. Саме тому політична сила ретельно відібрала кандидатів до рад різного рівня.

Під час конференції представили лідерів – кандидатів у депутати до Чернігівської міської й обласної рад. Представили й кандидата на посаду мера Чернігова. Ним став Юрій Тарасовець.

Народні депутати наголосили на тому, що готові плідно співпрацювати зі своїми колегами на місцях.

Говорили і про першочергові кроки та завдання, які поставила перед собою політична сила.

Завдяки програмі президента «Велике будівництво» цього року в області відремонтують більше ніж 300 кілометрів доріг. Уже збудовано школи та садочки на Чернігівщині. Надалі її продовжуватимуть. На Чернігівщину залучатимуть міжнародні інвестиції та державні кошти. Наступного року особливу увагу приділятимуть пам´яткам історії. Вже затверджено 5 об´єктів, зокрема архітектурний парк «Качанівка» та арку в Новгороді-Сіверському.

Ще статті по темі

Back to top button