Політика (відео)

Команда Порошенка в Чернігові дала прес-конференцію (Відео)

*Імідж

«Ми – команда Президента» – під таким гаслом у Чернігові на прес-брифінгу зібрались поважні діячі різних сфер життєдіяльності. Це і освітяни, і медики, і правники, й історики, і духовенство. Всі висловлювались на підтримку продовження європейського курсу України, започаткованого командою нинішнього Президента.

«Ми розуміємо, що європейські стандарти зможуть забезпечити процвітання України. Зможуть допомогти здолати колоніальну свідомість, що панує серед великої частини нашого суспільства», — Наталія Реброва, генеральний директор заповідника «Гетьманська столиця» (м. Батурин).

«Зворотного шляху вже немає. Треба рухатись уперед. Якщо ми зупинимось, буде загроза втрати державності», — адвокат Сергій Хоменко.

Шлях України сьогодні – це шлях реформ, європейського вибору та духовності. Шлях, який обрала нинішня влада, змінить Україну, долучивши її до європейської спільноти та нових стандартів.

«Передусім я ціную в політиках патріотизм, професійність і порядність. І, за моїм переконанням, сьогоднішнє керівництво держави відповідає цим якостям якнайкраще», — ректор НДУ ім. М. Гоголя Олександр Самойленко.

За словами присутніх, змінити курс, владу – це означатиме втратити всі здобутки та кинути країну на поталу новим загрозам. Головна з яких – можлива втрата молодої української православної церкви.

«Багато хто чекає виборів. Духовенства московського. Чекають, якщо прийде хтось інший, то все змінитися, і ситуація стане такою, якою була. Скасують томос, буде російська церква панувати», — військовий капелан Євген Орда.

Зміцнення армії, реформи освіти, медицини та поліції, децентралізація, після якої з’явився реальний шанс відродити українське село, що нищилось десятиліттями, – це ще не повний перелік тих змін, які розпочала команда Петра Порошенка. На думку присутніх, сьогодні українці своїм правом вибору повинні стати на варті продовження нового курсу для нашої держави.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button